ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι: "Αδύνατο να κρατήσουμε τον Πογκμπά αν..."

Αλέγκρι: "Αδύνατο να κρατήσουμε τον Πογκμπά αν..."

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παραδέχτηκε ότι αν έρθει μεγάλη πρόταση για τον Πολ Πογκμπά δεν θα μπορέσει να τον κρατήσει η Γιουβέντους ενώ άφησε να εννοηθεί ότι ίσως αποχωρήσουν οι Τέβες και Μοράτα.

"Η μεταγραφή του Πογκμπά; Προφανώς αν φύγει θα πρόκειται για μία απόφαση που θα την έχει πάρει η διοίκηση και όχι το τεχνικό επιτελείο. Εάν όμως ο Πολ παραμείνει στο Τορίνο, θα πρέπει να το κάνει με τη σωστή νοοτροπία και χωρίς να έχει δεύτερες σκέψεις.

Όταν μιλάς για συγκεκριμένα ποσά, είναι δύσκολο να πεις όχι", παραδέχτηκε με δηλώσεις του στη "Gazzetta dello Sport" ο τεχνικός της Γιουβέντους, ο οποίος μίλησε και για τις περιπτώσεις των Μοράτα και Τέβες.

"Εάν υποχρεωθούμε να πουλήσουμε τον Μοράτα, ελπίζω ο σύλλογος να πάρει τουλάχιστον 70 με 80 εκατομμύρια για αυτόν τον παίκτη. Αυτή είναι η αξία του Μοράτα. Νομίζω ότι πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας σε εκείνον και τον Κομάν, έναν ακόμα νεαρό με εξαιρετικές ικανότητες, που χρειάζεται λίγο ακόμα χρόνο για να φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο".

Αλέγκρι: "Αδύνατο να κρατήσουμε τον Πογκμπά αν..."
© REUTERS

Όσον αφορά στο που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τέβες (σ.σ. Μπόκα Τζούνιορς και Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρονται έντονα για τον "Apache"), απάντησε: "Είναι δική του επιλογή. Εκείνοι όμως που θα μείνουν θα πρέπει να ξέρουν ότι η δουλειά που θα κάνουμε τη νέα σεζόν θα είναι πιο σκληρή σε σύγκριση με τη φετινή σεζόν.

Δεν μου αρέσουν παίκτες που σταματούν και κοιτάζουν αυτά που έχουμε πετύχει στο παρελθόν. Αυτός ο σύλλογος προέρχεται από τέσσερις εξαιρετικές σεζόν και δεν υπάρχει λόγος να μην επαναλάβουμε αυτά που έχουμε κάνει ή να τα πάμε καλύτερα στο μέλλον, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ