ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αγόρασε τον Κουαδράδο από την Τσέλσι η Γιουβέντους

Juventus' Juan Cuadrado, 2nd right, attempts a shot at goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Κουαδράδο (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε ότι αγόρασε τον Χουάν Κουαδράδο από την Τσέλσι αντί 20 εκατ. ευρώ. Ο Κολομβιανός ανήκει πλέον στους "μπιανκονέρι" μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

Στη Γιουβέντους έπαιζε την τελευταία διετία ο Χουάν Κουαδράδο, ως δανεικός από την Τσέλσι. Από τη στιγμή, ωστόσο, που εκπληρώθηκαν συγκεκριμένοι όροι που υπήρχαν στο συμβόλαιο του δανεισμού του, η "βέκια σινιόρα" είχε την υποχρέωση να αγοράσει τον Κολομβιανό εξτρέμ, όπως και έγινε τη Δευτέρα (22/5).

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας ανακοίνωσε ότι πλέον ο διεθνής μεσοεπιθετικός ανήκει σε αυτή μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Η "Γιούβε" θα δώσει 20 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι, σε τρεις δόσεις.

Ο 28χρονος Λατινοαμερικανός έπαιξε εφέτος σε 29 αγώνες στη Serie Α, σε 3 στο Κύπελλο Ιταλίας, αλλά και σε 11 στο Champions League.

(AP Photo/Emilio Morenatti)

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ