ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Τεστ... κρίσεως

Τεστ... κρίσεως
Εργοτέλης

Κομβικό θα είναι για ορισμένους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη το φιλικό της Κυριακής (23/11) με αντίπαλο την Επισκοπή, που θα γίνει στις 18.00 στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου.

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ είχε γραφτεί πως τα όποια φιλικά δώσει αυτές τις μέρες ο Εργοτέλης θα δώσουν την ευκαιρία στον Παύλο Δερμιτζάκη να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Θα διαπιστώσει με βεβαιότητα ποιοι αξίζουν να παραμείνουν στις τάξεις της ΠΑΕ και ποιοι όχι.

Στο φιλικό της Κυριακής (23/11) με την Επισκοπή, λοιπόν, ορισμένοι παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας του Ηρακλείου, και οι οποίοι έως σήμερα δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους, θα τσεκαριστούν, προκειμένου να φανεί αν αξίζουν, ή όχι, να συνεχίσουν να φορούν την ''κιτρινόμαυρη'' φανέλα.

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση του Σαββάτου κύλησε με τη συμμετοχή του Άλαν στο κανονικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ταχύτητες αντίδρασης, παιχνίδια κατοχής της μπάλας και τελειώματα φάσεων. Ο Φίντελεφ γυμνάστηκε μόνος του σε αυξημένο ρυθμό. Υπενθυμίζεται ότι εκτός από το τεστ με την Επισκοπή, στις 18.00, ο Εργοτέλης θα παίξει νωρίτερα (15.00) με τον Ηρόδοτο στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ