ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Τέλος η Ολλανδία με ισοπαλία

Τέλος η Ολλανδία με ισοπαλία

Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία με "λευκή" ισοπαλία απέναντι στην δεύτερη ομάδα του Άγιαξ.

Οι "κιτρινόμαυροι" άφησαν καλές εντυπώσεις με τον Νίκο Καραγεωργίου να δίνει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες.

Στο 55' ο Καβουσάκης απέκρουσε πέναλτι ενώ οι παίκτες του Εργοτέλη είχαν δύο καλές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τους Κατσικοκέρη και Μπουχαλάκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νίκος Καραγεωργίου έκανε ένα μικρό απολογισμό της προετοιμασίας: " Ολοκληρώθηκε ένα πολύ σημαντικό μέρος της φετινής προετοιμασίας της ομάδας μας. Η προσπάθεια που έγινε από τους ποδοσφαιριστές μας ήταν πολύ μεγάλη. Επιστρέφουμε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας σε συνθήκες πρωταθλήματος, ώστε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου".

Η σύνθεση του Εργοτέλη: Καβουσάκης, Τζανακάκης, Σαρρής (58’ Φραγκουλάκης), Κανδηλάκης, Χαντί, Μπουχαλάκης, Κυριακίδης, Λεάλ (46’ Ευαγγέλου), Κατσικοκέρης, Καρέλης (46’ Μπρούνο), Νταντόμο (46’ Πρωτογεράκης).

Την Κυριακή ο Εργοτέλης αναχωρεί οδικώς από την Ολλανδία για το Ντίσελντορφ της Γερμανίας και απο εκεί για την Αθήνα με τελικό προορισμό το Ηράκλειο.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ