ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ταουσιάνης: "Κάναμε μια αξιόλογη και αξιοπρεπέστατη προσπάθεια"

Ταουσιάνης: "Κάναμε μια αξιόλογη και αξιοπρεπέστατη προσπάθεια"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Κέρκυρα υποστήριξε ότι έχουν γίνει πολλά λάθη στην διάρκεια της σεζόν τα οποία πρέπει να τα δουν στον Εργοτέλη για να μην τα επαναλάβουν ενώ στάθηκε και στη συνεχή πίεση με την οποία έπαιζε η ομάδα του.

Η προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη ήταν αξιόλογη και αξιοπρεπέστατη σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Ταουσιάνη αλλά δεν απέδωσε καρπούς καθώς η ομάδα έπρεπε να κάνει την υπέρβαση και παίζοντας συνέχεια υπό πίεση.

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Εργοτέλη είπε στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου:

«Έγινεμια προσπάθεια και ιδιαίτερα στατελευταίαπαιχνίδια. Δεν μπορώ να έχω παράπονο για τα παιδιά. Προσπαθήσαμε αλλά δεντα καταφέραμε δυστυχώς. Υπήρξε πρόβλημα στηνδιαχείρισητου παιχνιδιού μετά το γκολ. Αντέδρασε και καλά οαντίπαλος και δεν δείξαμε πως μπορούμε να το διαχειριστούμε . Δεχθήκαμε το 2ο γκολ από μια λάθος πάσα στην δική μας επίθεση. Μας έλειψε το καθαρό μυαλό.Στο 2ο γύρο η ομάδα προσπάθησε να κάνει την υπέρβαση.

Δεν είναι η ώρα για να κάνουμε τον απολογισμό μας τώρα.Δεν θέλω να κερδίσω εντυπώσεις. Έγιναν πολλά λάθη που θα τα δούμε στην ώρα τους. Η προσπάθεια έγινε και είναι αξιοπρεπέστατη και αξιόλογη.

Οι δύο αναγκαστικές αλλαγές μας χάλασαν τα σχέδια μας. Από εκεί και πέρα μετράνε και οι λεπτομέρειες. Μπορείς να ματώσεις για να βάλεις γκολ και να το δεχθείς από λάθος δικό σου. Τα ατομικά λάθη είναι της στιγμής και μέσα στο ποδόσφαιρο.

Η ομάδα εδώ και πολύ καιρό δίνει τελικούς και δεν είναι και πολύ εύκολο. Δημιουργεί πίεση στον ποδοσφαιριστή και μπορεί να φέρει και λάθος σε ένα ποδοσφαιριστή. Πάντα μέσα στην σεζόν υπήρχαν κομβικά παιχνίδια για τον Εργοτέλη και αυτό δεν ήταν εύκολο».

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ