ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Στον Εργοτέλη ο Κούρεζ

Στον Εργοτέλη ο Κούρεζ

Ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο 23άχρονος Σλοβένος επιθετικός, Ρομπέρτ Κούρεζ, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα του Ηράκλειου.

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοίνωσε την απόκτηση του 23άχρονου Σλοβένου επιθετικού, Ρομπέρτ Κούρεζ , για τα επόμενα τρία χρόνα και οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Αλουμίνζι.

Πρώτη ομάδα του διεθνούς με τη ομάδα Κ19 της χώρας του Σλοβένου επιθετικού , Ρόμπερ Κούρεζ, ήταν η Ντράβα στην οποία αγωνίστηκε από το 2007 έως το 2011. Ύστερα μετακόμισε στην Αλουμίνζι, τη φανέλα της οποίας φορούσε μέχρι και το 2014, και σε μία τριετία σημείωσε 33 τέρματα σε 82 συμμετοχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης:

"Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Robert Kurez για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 23χρονος (20/7/1991) Σλοβένος επιθετικός την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην NK Aluminij.
Έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο Robert Kurez, δήλωσε: «Είμαι ευτυχισμένος που υπέγραψα συμβόλαιο με τον Εργοτέλη. Έχω έρθει με πολύ όρεξη για δουλειά γιατί μας περιμένει μία απαιτητική χρονιά. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»."

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ