ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Στον Εργοτέλη ο Δάρλας

Στον Εργοτέλη ο Δάρλας

Η ΠΑΕ Εργοτέλης προχώρησε σε μια μεταγραφή την Δευτέρα (23/1), καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Φίλιππου Δάρλα για τους επόμενους έξι μήνες

Η ΠΑΕ Εργοτέλης προχώρησε σε μια μεταγραφή την Δευτέρα (23/1), καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Φίλιππου Δάρλα για τους επόμενους έξι μήνες.

" Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Φίλιππο Δάρλα για τους επόμενους έξι μήνες (30/06/2012). Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής με θητεία σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Μπρέστ και Ατρόμητο έχει αγωνιστεί τόσο στην Εθνική Ελπίδων, όσο και στην Εθνική Ανδρών", ανέφερε η ανακοίνωση

Μετά την υπογραφεί του συμβολαίου του ο Φίλιππος Δάρλας, δήλωσε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε μια ομάδα, όπως είναι ο Εργοτέλης. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Εργοτέλη που μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της".

Από εκεί και πέρα, οι Βασίλης Κουτσιανικούλης, Ηλίας Κυριακίδης και Λευτέρης Γιαλούσης συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο πρώτος θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκη", ο δεύτερος στο παιχνίδι της 21ης με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και ο τελευταίος στον αγώνα της 22ης με τον Παναθηναϊκό στο Παγκρήτιο Στάδιο.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ