ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ποινή απαγόρευσης εισόδου για ένα μήνα στον Γκώνια

ΦΙΛΙΚΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα στον τεχνικό του Εργοτέλη, Τάκη Γκώνια, για τη συμπεριφορά του στο φιλικό με τον Ερμή. Βαρύτερος ο "πέλεκυς" για την ομάδα των Ζωνιανών.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη, Τάκης Γκώνιας, έπιασε από το λαιμό τον πρόεδρο του Ερμή Ζωνιανών, Γιάννη Κάββαλο, μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης των δύο ομάδων στις 24 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα με γραπτή του δήλωση, ο Γιάννης Κάββαλος κατήγγειλε "αλήτικη και κατάπτυστη" συμπεριφορά από τον "αναλώσιμο" Τάκη Γκώνια και κάλεσε τον Εργοτέλη να προχωρήσει στην απομάκρυνση του τεχνικού του προκειμένου να μη διαταραχθούν οι φιλικές σχέσεις των δύο ομάδων.

Μπορεί η ομάδα του Ηρακλείου να μην απομάκρυνε τον προπονητή της, αλλά η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα στον Τάκη Γκώνια. Παράλληλα επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 9.000 ευρώ στην ομάδα και 2.000 ευρώ στον προπονητή. Έτσι δεν θα μπορέσει να καθίσει στον πάγκο της Κρητικής ομάδας στα πρώτα ματς της Football League, η οποία ξεκινά στις 28 Οκτωβρίου.

Βαρύτερος ήταν ο "πέλεκυς" στον Ερμή, καθώς στην ομάδα των Ζωνιανών (συμμετέχει στην τρίτη εθνική κατηγορία) επιβλήθηκε ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για 2 αγωνιστικές και ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ:

"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις. Επέβαλε στον Εργοτέλη χρηματική ποινή 9.000 ευρώ, στον Παναγιώτη Γκώνια χρηματική ποινή 2.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έναν μήνα, στον Ερμή Ζωνιανών χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για 2 αγωνιστικές και ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής (παραβάσεις σε φιλικό αγώνα Εργοτέλης-Ερμής Ζωνιανών στις 24/9)".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ