ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Πήρε Γαρεφαλάκη, ανακοίνωσε Βέλιτς ο Εργοτέλης

Πήρε Γαρεφαλάκη, ανακοίνωσε Βέλιτς ο Εργοτέλης
Παπουτσάκης, Βέλιτς

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία του Εργοτέλη με τον Γιάσμικο Βέλιτς, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή. Αποκτήθηκε ο επιθετικός Κώστας Γρεφαλάκης.

Με νέο προπονητή τον Γιάσμικο Βέλιτς θα εμφανιστεί στη Football League ο Εργοτέλης, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάσμινκο Βέλιτς για τον επόμενο ένα χρόνο".

Έπειτα από την επίτευξη της συμφωνίας, ο Γιάσμινκο Βέλιτς δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον βρίσκομαι στο Ηράκλειο για τον Εργοτέλη. Μετά από τις προσεγγίσεις στο πρόσφατο παρελθόν, φέτος θα συνεργαστούμε με τον Εργοτέλη. Είναι μία διαφορετική κατάσταση για την ομάδα να αγωνίζεται στη Β’ Εθνική, καθώς έχει καθιερωθεί και ανήκει στην Α’ Κατηγορία. Γι’ αυτό το στόχο πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί, από την πρώτη μέρα, ώστε να δημιουργήσουμε όσο περισσότερες κατάλληλες προϋποθέσεις να πραγματοποιηθεί αυτός ο στόχος. Αυτό που υπόσχομαι από την πλευρά μου είναι περισσότερη δουλειά και λιγότερα λόγια".

Πήρε Γαρεφαλάκη

Ο Εργοτέλης απέκτησε και τον επιθετικό Κώστα Γαρεφαλάκη: " Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Γαρεφαλάκη. Ο Εργοτέλης συνεχίζει να επενδύει σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το 19χρονο (16/2/1996) επιθετικό, διάρκειας τεσσάρων ετών".

Πήρε Γαρεφαλάκη, ανακοίνωσε Βέλιτς ο Εργοτέλης

Ο Κώστας Γαρεφαλάκης δήλωσε: " Είμαι χαρούμενος για την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου μου με τον Εργοτέλη. Ο Σύλλογος φημίζεται για την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών και μέσα από την σκληρή δουλειά θα προσπαθήσω να καθιερωθώ και να αναδειχτώ. Ο Εργοτέλης ανήκει στη Super League και έδειξε τη μεγαλύτερη θέληση για την απόκτησή μου. Θέλω να ευχαριστήσω και να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή τους στο πρόσωπό μου".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ