ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Περιμένουν πρόταση για τον Γιουσούφ

Περιμένουν πρόταση για τον Γιουσούφ
Γιουσούφ INTIME SPORTS

Χρήματα από την πώληση του Γιουσούφ περιμένουν στον Εργοτέλη με σκοπό να προγραμματίσουν την επόμενη σεζόν. Ενδιαφέρον, κυρίως, από την Ελλάδα.

Η σεζόν δεν έκλεισε καλά για τον Εργοτέλη, αφού η ομάδα έπεσε στη δεύτερη κατηγορία. Έτσι ο προγραμματισμός έχει πάει αρκετά πίσω, με δεδομένο πως περιμένουν τις εξελίξεις γύρω από τις περιπτώσεις της Βέροιας και της Κέρκυρας.

Είτε μείνει, είτε πέσει πάντως, ο Εργοτέλης πρέπει να βρει ζεστό χρήμα για να τρέξει διάφορες υποθέσεις που έχουν... διπλώσει.

Σε αυτό το πλαίσιο γίνεται προσπάθεια μήπως και βρεθεί κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση για τον Γιουσούφ. Ο Γάλλος άσος πραγματοποίησε καλή σεζόν (27 συμμετοχές, 6 γκολ. 4 ασίστ) και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους της Superleague (Αστέρας και ΠΑΟΚ).

Το θέμα είναι το ενδιαφέρον να μεταφραστεί σε πρόταση (γύρω στις 150-200.000 ευρώ) έτσι ώστε να ενισχυθεί το ταμείο της ομάδας.

Τέλος να πούμε πως στον Εργοτέλη παρακολουθούν και την υπόθεση του Νίκου Καρέλη, αφού ο άσος του Παναθηναϊκού από 7 ετών ήταν στις ακαδημίες του συλλόγου. Έτσι μία ενδεχόμενη πώληση είναι πιθανό να φέρει κάποια χρήματα.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ