ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Παίκτης του Εργοτέλη ο Καζναφέρης

Παίκτης του Εργοτέλη ο Καζναφέρης

Ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη για τα επόμενα δυο χρόνια είναι ο Κώστας Καζναφέρης που υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Κρήτης.

Μία μεταγραφή για την ομάδα του Εργοτέλη, καθώς η διοίκηση της ομάδας συμφώνησε με τον 27άχρονο άσο Κώστα Καζναφέρη για συμβόλαιο δυο ετών. Ο δεξιός φουλ μπακ αγωνίστηκε την περσινή περίοδο στον Πλατανιά, όμως έμεινε ελεύθερος.

Πλέον ο τεχνικός του Εργοτέλη έχει ένα ακόμα σημαντικό όπλο στη φαρέτρα του στην προσπάθεια που κάνει να φτιάξει ένα αξιόμαχο σύνολο.

Η σχετική ανακοίνωση από πλευράς της Κρητικής ΠΑΕ όπου φιλοξενούνται και δηλώσεις του παίκτη αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Καζναφέρη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 27χρονος (22/06/1987) μεσοεπιθετικός μετά την υπογραφή του συμβολαίου του μίλησε στο ergotelis. gr για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Εργοτέλη. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τον Σύλλογο και να βοηθηθώ από αυτόν. Είμαι πολύ αισιόδοξος και παράλληλα έτοιμος να δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν. Για εμένα είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου και ανυπομονώ να αγωνιστώ με την φανέλα του Εργοτέλη»."

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ