ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ούγκο Κάιπερς: Έχει βάλει τα 17 από τα 29 γκολ του Εργοτέλη

FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Κάιπερς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ούγκο Κάιπερς του Εργοτέλη έχει σημειώσει τα 17 από τα 29 γκολ της ομάδας του. Ο Βέλγος επιθετικός είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι από τη Σταντάρ Λιέγης, υπογράφοντας για δύο χρόνια.

Το καλοκαίρι ο Εργοτέλης πέρασε στα χέρια του Αιγύπτιου επιχειρηματία, Μαγκέντ Σάμι, ο οποίος είχε υπό την ιδιοκτησία του και τη Λιρς. Στο πλαίσιο των καλών σχέσεων που διατηρεί με ομάδες του Βελγίου, πέτυχε την απόκτησή του από τη Σταντάρ Λιέγης.

Ο 21 ετών επιθετικός έχει καταφέρει στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα να γίνει πρωταγωνιστής του Εργοτέλη. Μπορεί η ομάδα του να βρίσκεται στο -1 από τη ζώνη της παραμονής, αλλά η επιρροή του στο παιχνίδι των Κρητικών είναι μεγάλη.

Ο Βέλγος έχει σημειώσει 17 γκολ σε 24 παιχνίδια και ενώ συνολικά ο Εργοτέλης έχει βρει 29 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Με άλλα λόγια, έχει σημειώσει το 58,6% των τερμάτων της ομάδας του. Είναι ο δεύτερος σκόρερ της Football League, πίσω από τον Δημήτρη Μάνο του ΟΦΗ που έχει βάλει 19 γκολ.

Ο Κάιπερς, που δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο στον Εργοτέλη, εκτός από τη Σταντάρ Λιέγης έχει παίξει δανεικός στην RFC Seraing, επίσης βελγική ομάδα, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής του ομάδας σε επίπεδο Κ19. Ο Εργοτέλης είναι στη 13η θέση της Football League ύστερα από 25 παιχνίδια.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ