ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Οργισμένη ανακοίνωση από τον Εργοτέλη

Οργισμένη ανακοίνωση από τον Εργοτέλη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Εργοτέλη έβραζαν με την διαιτησία του Αγγελάκη στην Λάρισα και εξέδωσαν ανακοίνωση εις βάρους του αλλά και όσων έγιναν στον αγωνιστικό χώρο του "AEL FC ARENA".

Οργισμένη ήταν η αντίδραση των ανθρώπων του Εργοτέλη με αφορμή την διαιτησία του Αγγελάκη στο ματς με την Λάρισα που οδήγησε στην ήττα των Κρητικών. Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση στην οποία βάλει κατά του ρέφερι καθώς επίσης και κάποιων ποδοσφαιριστών της Βέροιας ενώ στέκεται και στα όσα τραγελαφικά έγιναν στο περιστατικό με τους τραυματιοφορείς. Μάλιστα με την ανακοίνωση του ο Εργοτέλης απαντά και στην ανακοίνωση της ΑΕΛ με τις ευχαριστίες προς τον κόσμο της:

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Εντάξει, κύριοι. Το πιάσαμε το υπονοούμενο. Δεν μας θέλετε στα… πόδια σας. Δεν χωράμε στην εξίσωση. Τα πάντα, πλέον γίνονται τόσο απροκάλυπτα, που κάποιοι δεν πτοούνται ούτε από το γεγονός ότι δίνουν… ρεσιτάλ σε «ζωντανή» μετάδοση.

Τουλάχιστον, η διαιτησία του κ. Αγγελάκη στη Λάρισα έχει καλυφθεί τηλεοπτικά κι έτσι θα μπορεί να διδάσκεται στα επόμενα… επιστημονικά σεμινάρια του κλάδου. Άντε, και διεθνής! Το αξίζει ο άνθρωπος. Δεν είναι, άλλωστε, ο πρώτος. Το ανελέητο κυνηγητό συνεχίζεται.

ΥΓ. Πριν σπεύσει ο οποιοσδήποτε να κρίνει τη διαμαρτυρία μας, ας δει πρώτα το βίντεο του αγώνα. Και θα τραβάει τα μαλλιά του. Αν του έχουν μείνει, βέβαια, μέχρι το τέλος.

ΥΓ2. Αλήθεια, πόσες μηνύσεις, αγωγές κλπ θα είχαν κατατεθεί εάν όσα έγιναν χθες στη Λάρισα, συνέβαιναν στο Παγκρήτιο;

ΥΓ3. Προκαλεί αηδία η συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών. Η μεγαλύτερη ντροπή είναι να βρίζουν την Κρήτη όσοι φιλοξενήθηκαν εδώ και –νομίζουν ότι- έγιναν «κάποιοι» παίζοντας κάποτε σε ομάδες του νησιού.

ΥΓ4. Προφανώς, το «πέστε κάτω» που συμπεριλαμβάνεται στην ανακοίνωση της ΑΕΛ, αναφέρεται στο περιστατικό με τους τραυματιοφορείς, που έριξαν από το φορείο τον ποδοσφαιριστή μας. Είναι, δίχως αμφιβολία, ένα στιγμιότυπο που ήδη… διαφημίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο διεθνώς. Κοινώς, γελάει μαζί μας η υφήλιος.

ΥΓ5. Έχει ο καιρός γυρίσματα… "

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ