ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Οικογενειακό δίτερμα στον Εργοτέλη αντί για προπόνηση

Οικογενειακό δίτερμα στον Εργοτέλη αντί για προπόνηση

Ο Γιάννης Ταουσιάνης για να ξεφύγουν οι παίκτες από την καθημερινότητα των προπονήσεων το Σάββατο πραγματοποίησε διπλό σε συνθήκες κανονικού αγώνα χωρίζοντας τους ποδοσφαιριστές του σε δυο ομάδες.

Με ένα οικογενειακό δίτερμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη καθώς ο Γιάννης Ταουσιάνης θέλησε με αυτόν τον τρόπο να κάνει τους ποδοσφαιριστές του να ξεφύγουν από την καθημερινότητα των προπονήσεων. Ο νεαρός τεχνικός χώρισε τους παίκτες του σε δυο ομάδες και τους έβαλε να αγωνιστούν σε συνθήκες αγώνα σε δυο ημίχρονα των 40 λεπτών.

Οι μόνοι που δεν έπαιξαν ήταν οι τραυματίες Γιοβάνοβιτς, Μπουρσέλης, Καβουσάκης, Λυκογιάννης, Χούλα, Σαράνοφ αλλά και οι απόντες Γκορκς βρίσκεται στην Εθνική ομάδα της Λετονίας αλλά και ο Ολαϊταν ο οποίος έχει πάρει άδεια για προσωπικούς λόγους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Σε οικογενειακό δίτερμα, διάρκειας δύο ημιχρόνων των σαράντα λεπτών στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου αφιερώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης και οι συνεργάτες του δημιούργησαν δύο ομάδες με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, τους Άσπρους και τους Κίτρινους, σύμφωνα με το χρωματισμό της εμφάνισης, ενώ χρησιμοποίησαν και τους Σηφάκη, Φλεβάρη, Τουρνάκη, Βογιατζή, Φουκαράκη, Γεωργαντόπουλο από την ομάδα Κ20.

Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ήταν 4-1 υπέρ των Άσπρων, με γκολ των Καζναφέρη (18’), Τζίλας (30’, 80’) και Μπρούνο (35’), ενώ για τους Κίτρινους σκόραρε ο Σολάρι στο 24’.

ΑΣΠΡΟΙ:Δερμιτζάκης, Ρέντζας, Λουβιόν, Σηφάκης, Φλεβάρης, Μπόε – Καν, Καζναφέρης, Γεωργαντόπουλος, Καλέ, Μπρούνο, Τζίλας.

ΚΙΤΡΙΝΟΙ:Δασκαλάκης, Τζανακάκης, Τουρνάκης, Γκέντσογλου, Λεονάρντο, Κοζορώνης, Βογιατζής, Χαντί, Φουκαράκης, Στογιάνοβιτς, Σολάρι.

Πριν την έναρξη του οικογενειακού διπλού, προπονήθηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, υπό τις οδηγίες του γυμναστή εργοφυσιολόγου Νίκου Κουνδουράκη.

Οι Γιοβάνοβιτς, Μπουρσέλης, Καβουσάκης, Λυκογιάννης, Χουλά γυμνάστηκαν ατομικά, όπως και ο Γιουσούφ, αλλά σε αυξημένο ρυθμό, ενώ ο Σαράνοφ συνέχισε τη θεραπεία του.

Άδεια για προσωπικούς λόγους έχει δοθεί στον Ολαϊτάν, ενώ απουσίαζε και ο Γκορκς, καθώς έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Λετονίας για τον σημερινό αγώνα με την Τσεχία.

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει ρεπό, ενώ η επόμενη προπόνηση της ομάδας μας θα ξεκινήσει την Δευτέρα στις 17:00".

Οικογενειακό δίτερμα στον Εργοτέλη αντί για προπόνηση
Οικογενειακό δίτερμα στον Εργοτέλη αντί για προπόνηση
TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ