ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ο Μάουρο Πόι στον Εργοτέλη

Ο Μάουρο Πόι στον Εργοτέλη
Πόι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάουρο Πόι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εργοτέλη. Ο 35χρονος Αργεντίνος επιθετικός συμφώνησε με την ομάδα του Ηρακλείου, την οποία θα ενισχύσει στη Γ' Εθνική. Παίζει στην Ελλάδα από το 2007.

Μια ακόμα σημαντική προσθήκη για τον Εργοτέλη, που στοχεύει ξεκάθαρα στην άνοδο στη Football League. Η ομάδα του Ηρακλείου απέκτησε τον Μάουρο Πόι, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε στον Άρη. Στη χώρα μας έχει παίξει και σε Ξάνθη, Λεβαδειακό και Παναιτωλικό.

Η ανακοίνωση: "Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μάουρο Πόι". Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Μάουρο Πόι δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην ιστορική ομάδα του Εργοτέλη, ο οποίος έχει πολλά χρόνια παρουσίας στην Super League και οφείλει να επιστρέψει εκεί.

Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχω ζήσει 9 χρόνια στην Ελλάδα και μου αρέσει που θα παραμείνω και φέτος για τον Εργοτέλη. Το σημαντικό είναι να βοηθήσουμε όλοι μας, ο καθένας στον τομέα του, ώστε μετά από δυο χρόνια ο Εργοτέλης να αγωνιστεί ξανά στη SuperLeague".

Από τον Εργοτέλη αποχώρησε ο Γιάννης Καραλής και ο Κώστας Γαρεφαλάκης, ενώ υπενθυμίζεται ότι έχουν αποκτηθεί οι Φώτης Καϊμακαμούδης, Σταμάτης Καρράς, Καλέ, Γιώργος Βασιλειάδης, Μισέλ, Λεάλ, Κοιλιάρας, Τάσος Καντούτσης, Ζαν Κούρτι, Τάσος Τσουμάγκας, Μανώλης Γενιτσαρίδης, Άλκης Δημήτρης, Νίκος Κατσικοκέρης, Μηνάς Τζανής,. Μανώλης Στεφανάκος, Άγγελος Ζουμπουλάκης, Τάσος Ρουσάκης, Άγγελος Ζουμπουλάκης.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ