ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Λαμπράκης: "Πληρώνουμε τα λάθη μας, χτίζουμε ομάδα!"

Λαμπράκης: "Πληρώνουμε τα λάθη μας, χτίζουμε ομάδα!"
Λαμπράκης INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη, για τη νίκη επί του Παναιτωλικού στο Κύπελλο.

Ο Εργοτέλης νίκησε με 3-2 τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας και πλέον βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο τεχνικός των Κρητικών, Σταύρος Λαμπράκης, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για τη σπουδαία επιτυχία.

Για την προσφορά του στον Εργοτέλη: "Ο Εργοτέλης είναι η δεύτερη οικογένεια μου. Όπως σε όλα τα σπίτια και τις οικογένειες υπάρχουν και καλές στιγμές, θεωρώ τον εαυτό μου, μέλος της οικογένειας του Εργοτέλη. Προσπαθώ με ψυχραιμία να βιώνω τις καταστάσεις. Έχω περάσει πολλά ως ποδοσφαιριστής και τεχνικός διευθυντής. Μου έχει προσφέρει πολλά ο Εργοτέλης και προσπαθώ να βοηθήσω."

Για το πως είναι τώρα τα πράγματα στον Εργοτέλη: "Η κατάσταση στην ομάδα είναι δύσκολη, όπως είναι και στην κοινωνία μας. Παίρνουμε δύναμη από τους εαυτούς μας. Έχουμε νεανική ομάδα με παιδιά που θέλουν να μάθουν και παίρνω και εγώ δύναμη από αυτά."

Για τους στόχους του Εργοτέλη: "Η φανέλα του Εργοτέλη είναι πολύ βαριά και πρέπει να παίζεις για τη νίκη. Η φιλοσοφία του Εργοτέλη είναι να παίζει επιθετικά που είναι κόντρα στην φιλοσοφία της κατηγορίας. Είμαστε μία ομάδα που θέλει να παίζει για τη νίκη. Να παίζει σωστό και επιθετικό ποδόσφαιρο."

Για το αν η διοίκηση επιθυμεί την άνοδο: "Οι άνθρωποι της διοίκησης κάνουν μία προσπάθεια μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια να βάλουν τα πράγματα σε μία τάξη. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και όποιος δουλεύει ανταμείβεται."

Για το πως ήρθε η νίκη επί του Παναιτωλικού: "Δουλέψαμε τις τελευταίες μέρες σε ένα αγωνιστικό πλάνο που οι παίκτες εφάρμοσαν κατά γράμμα. Ξέραμε τα δυνατά μας σημεία και οι παίκτες το εκτέλεσαν άψογα. Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν για να κερδίσουμε με παραπάνω από ένα γκολ διαφορά."

Για το ότι η Κρήτη έχει μείνει με έναν εκπρόσωπο στην Super League και ότι το Ηράκλειο δεν έχει ομάδα στην πρώτη κατηγορία: "Μου φαίνεται απίστευτο να μην έχει το Ηράκλειο ομάδα Α' εθνικής. Όλοι πληρώνουμε τα λάθη μας και κάπου έχουμε φταίξει για να είναι εκεί που είναι οι ομάδες. Στον ΟΦΗ γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια από ανθρώπους που είναι σοβαροί επιχειρηματίες. Αν τους χρεώσεις κάτι είναι η απειρία. Είναι δύσκολη η Γ' Εθνική και θέλεις τον χρόνο σου να προσαρμοστείς. Φτιάχνει μία πάρα πολύ καλή ομάδα και ο κόσμος τον στηρίζει τον ΟΦΗ, πιστεύω θα το παλέψει μέχρι τέλους."

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ