ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

"Κόλπο γκρόσο" με την παραμονή θέλουν να κάνουν στον Εργοτέλη

"Κόλπο γκρόσο" με την παραμονή θέλουν να κάνουν στον Εργοτέλη
Μουνάφο Γιουσούφ INTIME SPORTS

Στον Εργοτέλη σκέφτονται να ζητήσουν από την Super League να μην ισχύει η αναδιάρθρωση της κατηγορίας και να πέσουν δυο ομάδες αντί για τέσσερις.

Το "κόλπο γκρόσο" αναφορικά με την υπόθεση παραμονή θα επιχειρήσουν να κάνουν στον Εργοτέλη καθώς οι διοικούντες της ομάδας της Κρήτης σκέφτονται να προτείνουν στην Super League να μην ισχύει η αναδιάρθρωση της κατηγορίας και να μην πέσουν τέσσερις ομάδες αλλά μόνο δυο.

Φυσικά αυτό είναι κάτι που δύσκολα θα περάσει από την Super League με την απόφαση για πτώση τεσσάρων ομάδων και άνοδο δυο να ισχύει από την αρχή της περιόδου.

Στον Εργοτέλη δεν θα χάσουν τίποτα αν κάνουν αυτή την πρόταση την οποία ήδη έχουν συζητήσει και με εκπροσώπους άλλων ομάδων οι οποίες επίσης βρίσκονται στην ίδια δύσκολη θέση.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι ο Γιοσούφ ανέβασε ρυθμούς εκγύμνασης και από την Δευτέρα θα είναι σε θέση να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Σε ασκήσεις βασικής αντοχής αφιερώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας, που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιοβάνοβιτς, Μπουρσέλης και προληπτικά οι Λυκογιάννης και Χουλά, λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο και στο γόνατο αντίστοιχα, ενώ ο Γιουσούφ γυμνάστηκε σε αυξημένο ρυθμό.

Ο Σαράνοφ συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ ο Καβουσάκης δεν συμμετείχε στην προπόνηση, καθώς έχει προσβληθεί από ίωση.

Αύριο η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 16:00".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ