ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Κλείνει τα αυτιά του ο Γκέντσογλου

Κλείνει τα αυτιά του ο Γκέντσογλου
Γκέντσογλου INTIME SPORTS

Το όνομα του Σάββα Γκέντσογλου μπλέχτηκε σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια τις τελευταίες δυο ημέρες, με τον νεαρό άσο να παραμένει συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Το βράδυ της Κυριακής το όνομα του Σάββα Γκέντσογλου έπαιξε δυνατά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, με ορισμένα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ακόμα και για συμφωνία ενόψει του Ιανουαρίου.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ διέψευσε όχι μόνο το όνομα του 24άχρονου άσου, αλλά και αυτά των Μπρούνο Άλβες, Ρολάντο.

Από την πλευρά του ο Σάββας Γκέντσογλου έχει την εμπειρία να διαχειριστεί την κατάσταση ( μην ξεχνάμε πως από μικρή ηλικία έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο με ΑΕΚ, Σαμπντόρια, Λιβόρνο, Σπέτσια) και παραμένει συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον Εργοτέλη, χωρίς να ασχολείται με σενάρια που τον φέρνουν εκτός Κρήτης.

Μάλιστα την Κυριακή η ομάδα του νίκησε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Παγκρήτιο και έμεινε ζωντανή στο κόλπο της παραμονής. Ο Γκέντσογλου αγωνίστηκε και στα 95 λεπτά, έχοντας εξαιρετική απόδοση.

Πάντως το ενδιαφέρον των "μεγάλων" δεν είναι ανύπαρκτο (το θέμα έψαξε και ο ΠΑΟΚ), οπότε το καλοκαίρι δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση αν βρεθεί ξανά σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Τέλος να πούμε πως οι παίκτες του Εργοτέλη απολαμβάνουν την άδεια τους (έγινε μία προπόνηση την Δευτέρα) και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το ερχόμενο Σάββατο.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ