ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

"Καρέ" ανανεώσεων στον Εργοτέλη

"Καρέ" ανανεώσεων στον Εργοτέλη

Κάτοικοι Ηρακλείου θα παραμείνουν οι Μάριο Χίμπλινγκερ, Γκεόργκι Σασιασβίλι, Σίλβα Τζούνιορ και Μπέτο καθώς η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Ο Αυστριακός αμυντικός και ο Γεωργιανός μπακ ανανέωσαν τη συνεργασία τους για δύο ακόμη χρόνια με τους Κρητικούς.

Εξάλλου τα συμβόλαια του Τζούνιορ αλλά και του Μπέτο ανανεώθηκαν για ένα ακόμη χρόνο με τον Εργοτέλη.

Οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ ανέφεραν:" Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Μάριο Χίμπλινγκερ και Γκεόργκι Σασιασβίλι για τα επόμενα δύο χρόνια (έως 30/06/2013).

Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Σίλβα Τζούνιορ και Μπέτο για τον επόμενο ένα χρόνο (έως 30/06/2012)".

Με αυτό τον τρόπο ικανοποιήθηκε η επιθυμία του προπονητή της ομάδας, Νίκου Καραγεωργίου για την παραμονή τέσσαρων βασικών παικτών στο δυναμικό του συλλόγου.

Η διοίκηση του Εργοτέλη πλέον αναμένει την απάντηση του Μάρις Βερπακόφσκις στην πρόταση που έκανε στον Λετονό επιθετικό.

Αντίθετα παρελθόν αποτελούν οι Ορφανός, Ρουμπάκης, Αλεξόπουλος των οποίων τα συμβόλαια δεν θα ανανεωθούν ενώ ελεύθερος για να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του είναι ο Δασκαλάκης.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ