ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Κάιπερς: "Προτιμώ να μείνω ένα χρόνο στον Εργοτέλη, από το να πάω στην ΑΕΚ"

FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Κάιπερς EUROKINISSI SPORTS

Ο Βέλγος επιθετικός του Εργοτέλη, Ούγκο Κάιπερς, με δηλώσεις στον Τύπο της πατρίδας του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Την επιθυμία του να μη φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ επαναδιατύπωσε στην "DH" ο 21χρονος Βέλγος επιθετικός του Εργοτέλη και δεύτερος σκόρερ της Football League, Ούγκο Κάιπερς.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι "δεν καταλαβαίνει γιατί η Ένωση συνεχίζει να θέλει έναν παίκτη που δεν θέλει να φορέσει τη φανέλα της" και ξεκαθάρισε ότι προτιμά να μείνει ένα ακόμη χρόνο στην ομάδα του Ηρακλείου από το να αγωνιστεί στο "Δικέφαλο".

"Δεν καταλαβαίνω γιατί η ΑΕΚ συνεχίζει να θέλει έναν παίκτη που δεν θέλει να φορέσει τη φανέλα της και δεν θα τη φορέσει ποτέ. Έχω σεβασμό για την ομάδα, αλλά δεν θα παίξω ποτέ για προσωπικούς λόγους. Είναι δική μου επιλογή. Δεν είμαι επηρεασμένος από τον ατζέντη μου ή τον πατέρα μου. Προτιμώ να μείνω ένα χρόνο στον Εργοτέλη από το να υπογράψω στην ΑΕΚ. Η πόρτα μου παραμένει ανοικτή για κάθε άλλη ομάδα, εκτός από την ΑΕΚ", υποστήριξε στην "DH".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ