ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ισόπαλος στο φιλικό

Ισόπαλος στο φιλικό

Ούτε στο τρίτο φιλικό επί κυπριακού εδάφους γνώρισε τη χαρά της νίκης ο Εργοτέλης. Ευχαριστημένος δήλωσε ο Φεράντο.

Χωρίς νίκη έκλεισε τα φιλικά προετοιμασίας του στην Κύπρο ο Εργοτέλης. Στο τρίτο και τελευταίο η ομάδα της Κρήτης ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Δόξα Κατωκοπιάς.Το παιχνίδι διεξήχθη στο Μακάρειο Στάδιο της Λευκωσίας και ήταν το τρίτο και τελευταίο φιλικό της ομάδας μας στην Κύπρο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με σουτ του Γκονσάλες στο 42ο λεπτό, ενώ ο Εργοτέλης ισοφάρισε με πλασέ του Ταουσιάνη στο 72ο λεπτό, έπειτα από πάσα του Νύκταρη. Στα αξιοσημείωτα ότι ακυρώθηκε γκολ με κεφαλιά (54’)του Μέγι για επιθετικό φάουλ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης (46’ Δερμιτζάκης), Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς (57’ Σαϊνάτι), Πίτσος (57’ Κασαπάκης), Μέγι (76' Παντελάκης), Κοζορώνης (46’ Ταμέζε), Στράους (57’ Άλα), Χαντί (46’ Γιουσούφ) Επιτάσιο (46’ Νύκταρης), Παμλίδης (46’ Μπαμ Μπαμ), Χρυσοφάκης (46’ Ταουσιάνης).

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ: Φερνάντο, Αντόνιο, Ρομέρο, Γκονσάλες, Χόρχε, Λόπεθ, Λίβινγκστοουν, Νοβόα, Γκονσάλες, Εμάνουελ, Φερνάντες

Έπαιξαν και οι Μορφής, Άλβαρο, Βασιλείου Κ., Οπόκου, Δημοσθένους, Ρομέρο Καλντερόν, Αχούλου, Βασιλείου Π., Χριστοδούλου, Οικονόμου.

Φεράντο: "Ευχαριστημένος από τους παίκτες"

Έπειτα από την ολοκλήρωση του αγώνα ο Χουάν Φεράντο, τόνισε: "Ήταν ένα παιχνίδι, όπως και τα προηγούμενα φιλικά, όπου θέλαμε να δούμε στο γήπεδο πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις και είδαμε θετικά στοιχεία. Ήταν ένα παιχνίδι όπου δώσαμε και αρκετό χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που είναι υπό δοκιμή.

Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία της ομάδας στην Κύπρο, θέλαμε και καταφέραμε να περάσουμε κάποια θέματα τακτικής και φυσικής κατάστασης.

Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου οι οποίοι δουλέψανε σκληρά σε όλο το διάστημα της παραμονής μας στην Κύπρο. Πλέον γυρίζουμε στο Ηράκλειο για το τελευταίο μέρος της προετοιμασίας μας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος".

Επιστρέφει η αποστολή

Το Σάββατο ολοκληρώνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Εργοτέλη στον Αγρό της Κύπρου. Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει το στις 11.00 το πρωί από το αεροδρόμιο της Πάφου με προορισμό το Ηράκλειο. Η αναμενόμενη ώρα άφιξης στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» είναι η 13.10.

Τέλος, χαλάρωμα περιελάμβανε το πρωινό πρόγραμμα του Εργοτέλη που διεξήχθη στο γήπεδο του Αγρού στην Κύπρο. Κανονικά προπονήθηκε ο Βαλάντης Κοζορώνης.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ