ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ηρεμία και... απολογία

Ηρεμία και... απολογία
Εργοτέλης INTIME SPORTS

Η αντίδραση του Μπογκντάνοφ μόλις έγινε αλλαγή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ανθρώπων του Εργοτέλη. Σε απολογία ο Ουκρανός, που είναι υπ' ατμόν. Φευγάτοι οι Άλαν και Νόσκοβιτς.

Η νίκη του Εργοτέλη επί του ΠΑΣ Γιάννινα έφερε ηρεμία στο ''στρατόπεδο'' της ομάδας του Ηρακλείου, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, που την είχαν οδηγήσει στη θέση του ουραγού.

Βέβαια συνέβησαν ορισμένα πράγματα πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα που δεν άρεσαν καθόλου στα μέλη της διοίκησης και στο προπονητικό επιτελείο. Ο Μπαμ Μπαμ, για παράδειγμα, μόλις ενημερώθηκε ότι δεν θα είναι στην ενδεκάδα του αγώνα με τους Ηπειρώτες, έγινε έξαλλος και δεν κάθισε, ως όφειλε, στον πάγκο, παρά σηκώθηκε και έφυγε.

Επίσης, η απόφαση του Μπογκντάνοφ να κλωτσήσει ό,τι βρήκε μπροστά του μόλις έγινε αλλαγή στο ματς με τον ΠΑΣ προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του Εργοτέλη. Ο Ουκρανός θα κληθεί σε απολογία και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποχωρήσει. Πολλά θα εξαρτηθούν από τα όσα θα πει τη Δευτέρα (22/12) στους ιθύνοντες της ΠΑΕ.

Όλα δείχνουν, ακόμα, ότι τόσο ο Άλαν όσο και ο Νόσκοβιτς θα δουν την πόρτα της εξόδου. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση και στο θέμα του προπονητή.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γκέντσογλου και τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για τον Ολυμπιακό, στον Εργοτέλη επισημαίνουν ότι ο Έλληνας χαφ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι και ενδεχομένως να ανανεώσει κιόλας τον Ιανουάριο.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ