ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Φιλική νίκη Εργοτέλη και επιστροφή Γιοβάνοβιτς

Φιλική νίκη Εργοτέλη και επιστροφή Γιοβάνοβιτς
INTIME SPORTS

Ο Εργοτέλης επικράτησε του Ηροδότου με 2-1 σε φιλικό των δυο ομάδων την Τετάρτη το απόγευμα αλλά το σημαντικότερο νέο ήταν η επιστροφή του Γιοβάνοβιτς και πάλι σε παιχνίδι των Κρητικών μετά από αρκετό καιρό εκτός λόγω τραυματισμού.

Με φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Ηρόδοτο συνέχισε την προετοιμασία της η ομάδα του Εργοτέλη ενόψει του τελευταίου αγώνα με τον Λεβαδειακό την Κυριακή. Ο τεχνικός της ομάδας κ. Ταουσιάνης ήθελε ένα φιλικό προκειμένου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του καθώς είναι λογικό από την Δευτέρα ένας-ένας οι παίκτες του Εργοτέλη να αρχίζουν να αποχωρούν από το Ηράκλειο.

Η είδηση του φιλικού πλην της επικράτησης του Εργοτέλη είχε να κάνει με τη συμμετοχή του Γιοβάνοβιτς ο οποίος είχε μείνει αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω τραυματισμού. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο Εργοτέλης επικράτησε 2-1 του Ηροδότου σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Παγκρήτιο Στάδιο το απόγευμα της Τετάρτης. Η αναμέτρηση είχε διάρκεια δύο ημιχρόνων των τριανταπέντε λεπτών και αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, εκτός των Καβουσάκη, Τζανακάκη και Μπουρσέλη, οι οποίοι γυμνάστηκαν ατομικά. Από την Κ20 αγωνίστηκαν και οι Βογιατζής, Σηφάκης, Γενιτσαρίδης, Χαρκουτσάκης και Γεωργαντόπουλος.

Το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου διαμορφώθηκε με γκολ του Κοιλιάρα στο 35’, ενώ στην επανάληψη, ο Εργοτέλης ισοφάρισε αρχικά με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή, του Γιουσούφ στο 48’, ενώ ο ίδιος παίχτης πέτυχε το 2-1 στο 60’, έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και ασίστ του Μπρούνο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Δερμιτζάκης, Γενιτσαρίδης, Γιοβάνοβιτς, Λουβιόν, Λυκογιάννης, Κοζορώνης (21’ Βογιατζής), Χαντί, Γκέντσογλου, Καλέ, Χουλά, Ολαϊτάν.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Σαράνοφ, Ρέντζας, Σηφάκης, Γκορκς, Πίτσος, Καζναφέρης, Μπόε – Καν, Μπρούνο, Γιουσούφ, Λεονάρντο (60’ Γεωργαντόπουλος), Τζίλας.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ:Παπαδάκης, Χαρίτος, Γενιτσαρίδης (36’ Χατζηβασίλης), Αχιλλέως, Προτογεράκης (36’ Σκουλάς), Μαυρίδης (36’ Ι.Χρυσοφάκης), Προβιδάκης, Κούρτι, Κοιλιάρας, Μωραΐτης, Πήλιος (36’ Μεράι).

Η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (19:00) με τον Λεβαδειακό, θα συνεχιστεί αύριο με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 18:00".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ