ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Έχασε από τον Ηρόδοτο, νίκησε την Επισκοπή

Έχασε από τον Ηρόδοτο, νίκησε την Επισκοπή
Εργοτέλης INTIME SPORTS

Την ήττα με 3-1 γνώρισε από τον Ηρόδοτο ο Εργοτέλης στο πρώτο από τα δύο φιλικά της Κυριακής (23/11). Στο άλλο η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη νίκησε την Επισκοπή

Στο πρώτο από τα δύο φιλικά της ημέρας (το άλλο με Επισκοπή), ο Εργοτέλης ηττήθηκε 3-1 από τον Ηρόδοτο στο Δημοτικό γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Προβιδάκης (27’), Σκουλάς (44’) και Κοιλιάρας (48΄πεν).

Για τον Εργοτέλη σκόραρε ο Παμλίδης στο 52’ και είχε δοκάρι ο Νοκάι στο 84’. Ο Παύλος Δερμιτζάκης χρησιμοποίησε και ποδοσφαιριστές από την Κ20, όπως τους Νοκάι, Γενιτσαρίδη και Φουκαράκη.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Παναγιωτίδης, Χατζηβασίλης, Χαρίτος, Αχιλέως, Σκουλάς, Προβιδάκης, Κούρτι, Πρωτογεράκης, Κουσίδης, Κλωνάρης, Καϊμακαμούδης.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Σπανός, Γιαπιτζάκης, Μαυρίδης, Ρουσάκης, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Μωραΐτης, Ζαφείρης, Μεράι, Πήλιος, Κλίνης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης (46’ Δασκαλάκης), Ρέντζας (85’ Γενιτσαρίδης), Παντελάκης, Πίτσος, Λεονάρντο, Στράους (85’ Φουκαράκης), Καζναφέρης, Βλαχοδήμος (80’ Νοκάι), Μπουρσέλης, Παμλίδης, Κούρεζ (65’Αλαν).

ΝΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ

Στο δεύτερο φιλικό αγώνα της ημέρας, ο Εργοτέλης επικράτησε με 2-0 της Επισκοπής στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου. Ο δυνατός άνεμος και η βροχή κατά διαστήματα, δυσκόλευαν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, αλλά οι ποδοσφαιριστές μας πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και πήραν τη νίκη με γκολ του Γιουσούφ στο 50’ και του Στογιάνοβιτς στο 86’, ενώ είχαν και δοκάρι με τους Νόσκοβιτς (60’) και Χαντί (75’). Ο Παύλος Δερμιτζάκης χρησιμοποίησε και ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ20, όπως τους Σηφάκη, Γεωργαντόπουλο και Βογιατζή.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τσέρνι (55’ Δερμιτζάκης), Τζανακάκης, Σηφάκης (76’ Βογιατζής), Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης, Μπογκντάνοφ, Γκέντσογλου, Χαντί (76’ Γεωργαντόπουλος), Γιουσούφ, Μπρούνο, Νόσκοβιτς (76’ Στογιάνοβιτς).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Γουναρίδης (30’ Κελαιδής, 60’ Νικηφόρος), Τζανάκης (60’ Μανουσάκης), Λάμπρου (46’ Λιονάκης), Μαραθιανός (80’ Νεμπιάι), Μποτονάκης (46’ Βουρβαχάκης), Πυθαρούλης, Βιγιαφάνε, Βελονάκης, Δουμάνης (45’ Τριχάκης), Νικόλτσης (46’ Δρακάκης), Πετράκος.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ