ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Εύκολα ο Εργοτέλης, 3-0 τον Ρούβα

Εύκολα ο Εργοτέλης, 3-0 τον Ρούβα

Σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, ο Εργοτέλης επικράτησε 3-0 του Ρούβα στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου το απόγευμα της Κυριακής (6/9). Βέλιτς: "Σημαντικό ότι οι παίκτες ακούνε...".

Στον 6ο κατά σειρά αγώνα προετοιμασίας, ο Εργοτέλης νίκησε 3-0 τον Ρούβα. Η ομάδα του Γιάσμικο Βέλιτς προσπάθησε να ελέγξει το ρυθμό του και με επιθετικό προσανατολισμό δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 32’ ο Γιαλούσης με μακρινό σουτ πέτυχε το 1-0, στο 47’ ο Κούρτι σκόραρε για το 2-0, έπειτα από γύρισμα του Παμλίδη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 72’ μετά από ασίστ του Αυγενικού.

Δοκάρι για τον Εργοτέλη είχαν οι Παμλίδης στο 14΄, Δωματάς στο 43’ και Μπουρσέλης στο 58’. Μετά τη λήξη του φιλικού με τον Ρούβα, ο Γιάσμινκο Βέλιτς δήλωσε: «Ήταν το 6ο φιλικό παιχνίδι για εμάς εναντίον ενός αντιπάλου, ο οποίος αγωνίστηκε με ιδιαίτερο ζήλο και μαχητικότητα. Από την απόδοσή μας και σε αυτό το ματς, βγάλαμε τα συμπεράσματά μας, καθώς δείξαμε κάποια καλά στοιχεία και άλλα λιγότερο καλά.

Η ζέστη δεν βοήθησε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, όμως κατά διαστήματα είχαμε το ρυθμό που επιθυμούμε να έχουμε στο παιχνίδι μας. Στα χρήσιμα συμπεράσματά μας θα δώσουμε έμφαση στις προσεχείς προπονήσεις. Το σημαντικότερο είναι ότι οι παίκτες ακούνε και θέλουν να εφαρμόσουν τις οδηγίες μας, προσπαθώντας για το καλύτερο».

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου (46’ Δερμιτζάκης), Γιαλούσης (75’ Ρέντζας), Γρομητσάρης (72’ Πίτσος), Χαρκουτσάκης (46’ Άλμπι), Λεονάρντο, Φουκαράκης, Κούρτι (65’ Αυγενικού), Μπουρσέλης, Ντος Σάντος, Δωματάς (63’ Κυριακόπουλος), Παμλίδης.

ΡΟΥΒΑΣ: Χωματάς, Αντωνάκης, Ερέκι, Γεωργόπουλος, Ξημεράκης, Κεφαλούκος, Μουρατίδης, Ντούμος, Αμπντουραχμάνι, Μυλωνάς, Μερτίρι. Έπαιξαν και οι: Κασαπάκης, Συντιχάκης, Χαλκιαδάκης.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ