ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Έτοιμος για Αίγυπτο ο Γκώνιας

FOOTBALL LEAGUE // ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
(EUROKINISSI SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)
Γκώνιας EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Γκώνιας ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Εργοτέλη και η νέα σεζόν θα τον βρει κατά πάσα πιθανότητα στην αιγυπτιακή Wadi Degla. Η ατάκα στους παίκτες του μετά το 5-1 επί του Αιγινιακού.

Ο Εργοτέλης εξασφάλισε την παραμονή στη Football League μία αγωνιστική πριν από το τέλος. Με το 5-1 σε βάρος του Αιγινιακού, η ομάδα του Ηρακλείου πέτυχε τη μαθηματική σωτηρία στη δεύτερη κατηγορία. Ο Τάκης Γκώνιας, από τη μεριά του, ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τους Κρητικούς μετά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τα Τρίκαλα.

Ευθέως δεν έχει ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές του γι' αυτό, αλλά το άφησε να εννοηθεί λίγο μετά την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό την Κυριακή (20/5). "Στην Ελλάδα δεν εκτίμησαν τη δουλειά που κάναμε, την εκτίμησαν αλλού" φέρεται να είπε στους παίκτες του ο 47χρονος προπονητής, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα κοουτσάρει τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Αίγυπτο, την Wadi Degla, ομάδα πρώτης κατηγορίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη, Μάγκεντ Σάμι είναι μέτοχος στην Wadi Degla. Το Σάββατο (19/5) ο γενικός διευθυντής των Ηρακλειωτών, Γιώργος Τουτζάρης, είχε δηλώσει στον Sport24 Radio 103.3: "Το συμβόλαιο του Τάκη Γκώνια λήγει και θα θέλαμε να τον έχουμε και του χρόνου. Ωστόσο, όλα εξαρτώνται από το τι θέλει ο ίδιος. Εμείς, πάντως, είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία του".

Ύστερα από 33 αγωνιστικές στη Football League, ο Εργοτέλης είναι στην 9η θέση με 43 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ