ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Επιστροφή στις προπονήσεις

Επιστροφή στις προπονήσεις

Οι παίκτες του Εργοτέλη μετά το ρεπό τους επανήλθαν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων ενώ ο Καζναφέρης πέρασε από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ.

Η αποστολή του Εργοτέλη επέστρεψε το Σάββατο από την Κρήτη και ο Ισπανός τεχνικός έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του την Κυριακή ενώ η επιστροφή στις προπονήσεις ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα το πρωί. Το πρόγραμμα των παικτών του Εργοτέλη συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση ενώ το ίδιο θα γίνει και την Τρίτη.

Την ίδια ώρα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εργοτέλη ο Κώστας Καζναφέρης πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις και από την Τρίτη θα αρχίσει να παίρνει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Δευτέρας με την απογευματινή προπόνηση, η οποία αφιερώθηκε σε ασκήσεις τεχνικής για την βελτίωση της αερόβιας ικανότητας και σε ασκήσεις τακτικής σε μικρούς χώρους.

Στο τελευταίο μέρος οι παίκτες μας έπαιξαν δίτερμα. Εργομετρικά τεστ έκανε το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Κώστας Καζναφέρης.

Με δύο προπονήσεις συνεχίζεται αύριο η προετοιμασία του Εργοτέλη. Η πρωινή θα ξεκινήσει στις 8.00 και η απογευματινή στις 19.00".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ