ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Επίσημο: Στον Εργοτέλη ο Γκώνιας

Επίσημο: Στον Εργοτέλη ο Γκώνιας
Γκώνιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την πρόσληψη του Τάκη Γκώνια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ανακοίνωσε η διοίκηση του Εργοτέλη. Τι ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Προπονητής του Εργοτέλη και με τη... βούλα είναι ο Τάκης Γκώνιας. Ο Έλληνας προπονητής ανακοινώθηκε από τους Ηρακλειώτες και μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Ο Βοιωτός τεχνικός είχε έρθει σε συμφωνία με την κρητική ΠΑΕ την Κυριακή (20/8) και μια ημέρα μετά ήρθαν και οι ανακοινώσεις. Μετά την Γλυφάδα και την Καλλιθέα, είναι η τρίτη ομάδα της Football League, με την οποία συνεργάζεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργίας της με τον προπονητή Τάκη Γκώνια.

Ο 46χρονος τεχνικός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2013 από τον Α.Ο. Γλυφάδας ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της Επισκοπής και της Καλλιθέας.

Άμεσος συνεργάτης του Τάκη Γκώνια θα είναι ο Σπύρος Μαυραγάνης και γυμναστής ο Αντώνης Ανδρουλάκης

Η προετοιμασία της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι και η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Πέμπτης".

Στις πρώτες του δηλώσεις, ανέφερε τα εξής: "Θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Εργοτέλης Μαγκεντ Σάμι καθώς επίσης και Γιώργο Τουτζαρη, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Ανυπομονώ να έρθω στο Ηράκλειο και να ξεκινήσω να δουλεύω για τον Εργοτέλη".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ