ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ένταση με Καραγεωργίου στα αποδυτήρια

Ένταση με Καραγεωργίου στα αποδυτήρια
INTIME SPORTS

Η δήλωση με την οποία ο Νίκος Καραγεωργίου ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του στην Συνέντευξη Τύπου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μετά το τέλος του παιχνιδιού του Εργοτέλη με τον Άρη προκάλεσε ένταση στα αποδυτήρια.

Ο επίλογος που έδωσε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, στην Συνέντευξη Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη προκάλεσε ένταση στα αποδυτήρια.

Μία ένταση στην οποία πριν την παρέμβαση των ψυχραιμότερων εκτός της παρουσίας του Έλληνα τεχνικού και παραγόντων του Άρη υπήρξε και εμπλοκή των Δάρλα και Φραγκουλάκη.

«Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και να ευχαριστήσουμε τον Άρη, για το μαρτύριο που μας βάζει να περνάμε μέσα από το γήπεδο για να έρθουμε να δώσουμε συνέντευξη εδώ...», ήταν η δήλωση με την οποία έκλεισε την τοποθέτησή του στην Συνέντευξη Τύπου ο Καραγεωργίου .

Δηλώσεις που δεν άργησαν να φθάσουν στα αυτιά των διοικούντων την ΠΑΕ Άρης με τον πρόεδρό της, Αθανάσιο Αθανασιάδη, και το μέλος του δ.σ., Τάσο Ορφανίδη, να επισκέπτονται τα αποδυτήρια του Εργοτέλη.

«Κανένας προπονητής δεν έχει πρόβλημα. Είσαι ο μοναδικός που προσπαθείς να βρει πρόβλημα στο παραμικρό.

Εμείς ως Άρης σεβόμαστε τους πάντες, όλες τις ομάδες και όλους προπονητές», είπαν μεταξύ άλλων στον Καραγεωργίου όπως και: «Εσύ θέλεις πάντα να δημιουργείς πρόβλημα εδώ μέσα, δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλείς…».

Ο τεχνικός του Εργοτέλη απάντησε σε έντονο ύφος, ακολούθησε ένταση στην οποία μάλιστα φέρεται να ενεπλάκησαν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηρακλείου Δάρλας και Φραγκουλάκης θέλοντας να στηρίξουν τον προπονητή τους.

Μία ένταση που έλαβε τέλος χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων μετά από μερικά λεπτά.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ