ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στον Εργοτέλη

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στον Εργοτέλη
Εργοτέλης, σήμα

Στις 10 Ιουλίου θα συγκληθεί η έκτακτη γενική συνέλευση του Εργοτέλη για να αποφασισθεί τη λύση ή μη της εταιρείας αλλά και το σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν η ομάδα του Ηρακλείου.

Στον δρόμο που χάραξε και ο ΟΦΗ βαδίζει και ο Εργοτέλης όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις. Ο Ερασιτέχνης κάλεσε σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τους μετόχους της εταιρείας για τις 10 Ιουλίου. Σε αυτή θα αποφασισθεί η λύση ή μη της εταιρείας αλλά και το αν η ομάδα του Ηρακλείου θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν σε επαγγελματική κατηγορία ή μη.

Το κακό σε σχέση με τον ΟΦΗ είναι πως για τον Εργοτέλη δεν φαίνεται φως στο τούνελ καθώς κανείς ακόμα δεν έχει βγει μπροστά και να πει ότι αναλαμβάνει την ομάδα αν πάει στην Γ' Εθνική.

Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης:

"Πρόσκληση των μετόχων της Γ.Σ. Εργοτέλης Π.Α.Ε. σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

«ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης (οδός Ν. Πλαστήρα 1) και σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της, προσκαλούνται οι κ.κ. μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την 10η Ιουλίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00 στην έδρα της εταιρείας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των πιο κάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1. Ενημέρωση των μετόχων επί των οικονομικών θεμάτων της εταιρείας.

2. Συμμετοχή της εταιρείας Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Π.Α.Ε. σε επαγγελματική κατηγορία ( FOOTBALL LEAGUE ) ή σε ερασιτεχνική κατηγορία.

3. Λύση και θέση σε εκκαθάριση της εταιρείας Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Π.Α.Ε. σύμφωνα με το νόμο 2190/1920 περί Ανωνύμων Εταιρειών.

4. Ορισμός εκκαθαριστών.

Οι κ.κ. Μέτοχοι θα πρέπει να προσκομίσουν στα γραφεία της εταιρείας πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από τη γενική συνέλευση τις μετοχές τους ή να προσκομίσουν απόδειξη ότι κατέθεσαν τις μετοχές τους στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα.

Επίσης οι κ.κ. Μέτοχοι οφείλουν να προσκομίσουν στην εταιρεία πέντε (5) ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσής τους.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, οι κ.κ. μέτοχοι καλούνται την 17η Ιουλίου 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα σε Α Επαναληπτική Γενική Συνέλευση.

Ηράκλειο 15 Ιουνίου 2015

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου

Ιωάννης Γ. Δασκαλάκης"

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ