ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ντος Σάντος και Γιαλούσης στον Εργοτέλη

Ντος Σάντος και Γιαλούσης στον Εργοτέλη
Ντος Σάντος

Τον μεσοεπιθετικό Τόμας Ντος Σάντος έφερε στην Κρήτη ο Εργοτέλης. Το βιογραφικό του "νέου Γιουσούφ", στον οποίο ποντάρει πολλά η ομάδα του Ηρακλείου. Επιστροφή Γιαλούση. (VIDEO).

Ένα νέο πρόσωπο δίνει το παρών στις προπονήσεις του Εργοτέλη την Πέμπτη (6/8). Αυτός είναι ο Γάλλος Τόμας Ντος Σάντος, που είναι γεννημένος στις 13 Μαρτίου το 1992. Έχει ύψος 1,75 εκ. και οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι εξαιρετικές.

Ο 23χρονος έχει αγωνιστεί σε Bayonne, Nantes, Corte και στον Εργοτέλη υπέγραψε για τρία χρόνια. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Τόμας Ντος Σάντος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Εργοτέλη. Ευχαριστώ την ομάδα για την εμπιστοσύνη της και για την ευκαιρία που δίνει να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα του Εργοτέλη και θα κάνω το καλύτερο για το σύλλογο».

Στον Εργοτέλη ανακοινώθηκε και η επιστροφή του Λευτέρη Γιαλούση, έπειτα από τρία χρόνια. Όπως έγινε γνωστό: " Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του αμυντικού Λευτέρη Γιαλούση στην ομάδα μας έπειτα από τρία χρόνια. Ο 30χρονος Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο έως τις 30/06/2017".

Ντος Σάντος και Γιαλούσης στον Εργοτέλη

Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Λευτέρης Γιαλούσης δήλωσε: "Όταν αποχώρησα από την ομάδα, θεωρώ ότι ήταν σε μία δύσκολη χρονική περίοδο γιατί μετά «έφυγε» ο Απόστολος Παπουτσάκης, τον οποίο είχα σαν πατέρα μου και τον γιό του, Δημήτρη, σαν αδερφό μου. Επέστρεψα στο σπίτι μου, στο Ηράκλειο, στην ομάδα που με ανέδειξε στη Super League. Ήρθα για να βοηθήσω κι εγώ να επιστρέψει ο Εργοτέλης στη Super League και να δώσω το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μου. Ο τρόπος που με προσέγγισαν τόσο ο Δημήτρης Παπουτσάκης, όσο και ο Σταύρος Λαμπράκης ήταν ο λόγος που αποφάσισα δίχως δεύτερη σκέψη να επιστρέψω στην ομάδα".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ