ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Δερμιτζάκης: "Δίκαια είναι πρώτος ο ΠΑΟΚ"

Δερμιτζάκης: "Δίκαια είναι πρώτος ο ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε στην κάμερα της NOVA και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι δίκαια πρώτος, ενώ μίλησε και για τον Εργοτέλη και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Παύλος Δερμιτζάκης, μίλησε στην κάμερα της NOVA και τόνισε πως ο αντίπαλος της ομάδας του, ο ΠΑΟΚ, είναι δίκαια στην κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στους Κρητικούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εικόνα του Εργοτέλη: "Το καλύτερο είναι να συνδυάζεις καλή απόδοση με αποτελέσματα. Το πρώτο που θέλαμε είναι να βελτιωθούμε τακτικά, κάτι που παιχνίδι με παιχνίδι με το πετυχαίνουμε. Τα αποτελέσματα μας δίνουν μία άνεση να δούμε το μέλλον διαφορετικά. Τώρα που έχουν έρθει οι καλές εμφανίσεις, βγάζουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι θα τα καταφέρουμε".

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: "Έχουμε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Αντιμετωπίζουμε μία μεγάλη ομάδα, η οποία είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και δίκαια συμβαίνει αυτό. Παίζει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχει πολύ καλό προπονητή και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Είναι μία ομάδα που αναπτύσσεται σε όλο το γήπεδο, από τα άκρα και τον άξονα. Είναι πολύ καλή στις στημένες φάσεις. Αμυντικά πρεσάρει πάρα πολύ και δημιουργεί προβλήματα στον αντίπαλο. Αυτό φαίνεται και στα στατιστικά, αφού είναι η καλύτερη επίθεση και η άμυνα. Για να μπορέσουμε να πάρουμε κάποιο αποτέλεσμα, πρέπει να έχουμε πίστη στο πλάνο μας, να δείξουμε επιμονή και να μην ξεφύγουμε" .

Για το φετινό πρωτάθλημα: "Είναι νωρίς σχετικά, αφού το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας σε αυτή τη φάση. Θέλουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα και να παίρνουμε βαθμούς. Είναι κάτι που μπορούμε να το κάνουμε και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για εμάς".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ