ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Δερμιτζάκης: "Δεν χρειάζεται πανικός"

Δερμιτζάκης: "Δεν χρειάζεται πανικός"
INTIME SPORTS

Ο Παύλος Δερμιτζάκης παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε αυτή την εικόνα από την ομάδα του και σημείωσε ότι σε δυο με τρεις εβδομάδες θα μπορεί να δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο.

Αισιόδοξος ότι η κατάσταση θα ανατραπεί και ότι η ομάδα του θα παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στα επόμενα ματς εμφανίστηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πλατανιά. Ο νεαρός τεχνικός είπε ότι δεν χρειάζεται πανικός καθώς η ομάδα του διαθέτει παίκτες με ποιότητα που μπορούν να γυρίσουν την κατάσταση.

«Δεν μπορέσαμε να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτό που θέλαμε. Θα έλεγα ότι γενικά η ομάδα δεν έδειξε την απαιτούμενη διάθεση, το πάθος που χρειάζεται σε αυτά τα παιχνίδια. Είχαμε τακτικά προβλήματα, στο κομμάτι της ανάπτυξης γιατί δεν υπήρχε κίνηση αλλά και στο αμυντικό κομμάτι που δεν είχαμε ισορροπία στις γραμμές μας με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να πάρει μια δίκαιη νίκη κάνοντας ένα έξυπνο παιχνίδι»

Και προσέθεσε:
«Σίγουρα, σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα δύο γρήγορα γκολ που εμείς δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε πλην του διαστήματος από το 20' μέχρι το 45' στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Σίγουρα, είναι ένα παιχνίδι που μας προβληματίζει και όπως γνωρίζουν εκείνοι που ασχολούνται με το άθλημα, τις μεγάλες ομάδες και τους καλούς παίκτες δεν τους φτιάχνουν οι νίκες αλλά οι ήττες. Αρκεί να δουλέψεις για να ανατρέψεις μια κατάσταση που σήμερα δεν φαίνεται καλή αλλά που στο μέλλον θα γίνει».

Σε ερώτηση για τη συμμετοχή του Παντελάκη στο αρχικό σχήμα είπε:
«Ξεκίνησαν στην ενδεκάδα τέσσερα νέα πρόσωπα και κλείσαμε το παιχνίδι με επτά. Αυτό έγινε γιατί αυτοί ήταν οι παίκτες που έπρεπε να χρησιμοποιηθούν. Ο Μέγι ήταν τιμωρημένος, Φιντέλεφ και Γιοβάνοβιτς ήταν τραυματίες. Ο ένας έκανε τρεις προπονήσεις και ο άλλος δύο

Αυτό σημαίνει ότι αυτό το παιχνίδι ήθελε παιδιά που ήταν ετοιμοπόλεμα. Αυτό το δίδυμο χρησιμοποιήθηκε στο φιλικό με τον ΟΦΗ και στο οποίο έμεινα ευχαριστημένος. Αλλά τονίζω ότι δεν είχαμε άλλες επιλογές».

Αναφορικά με το αν επηρεάστηκε η ομάδα του από τα γρήγορα γκολ είπε:
«Όταν μια ομάδα δέχεται γκολ στο 5' και προέρχεται από δύο αρνητικά αποτελέσματα, τότε επηρεάζεται. Αλλά προσπαθείς να ανατρέψεις το αποτέλεσμα. Είπα στην αρχή, ποια ήταν τα τακτικά προβλήματα: Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία, δεν είχαμε κίνηση στην ζώνη με αποτέλεσμα να δώσουμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να πάρει την κατοχή της μπάλας».

Και συνέχισε:
«Έχω πει ότι η ομάδα θα είναι καλά σε δύο – τρεις εβδομάδες γιατί κάποια παιδιά που ήρθαν τώρα δεν είναι ακόμα έτοιμα. Χρειάζονται χρόνο ώστε να έρθουν στο επιθυμητό επίπεδο ενώ μέσα από μια ποσότητα παικτών πρέπει να επιλέξεις την ομάδα που θα μπαίνει στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλει πανικό. Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός και ακόμα περισσότερη αυτοκριτική ώστε να αλλάξουμε μια κατάσταση που δεν φαίνεται καλή σήμερα. Αρκεί να είσαι αισιόδοξος και να δουλεύεις.

Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα αυτήν την εικόνα και το παιχνίδι που κάναμε σήμερα. Θα δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από αυτό που πήραμε σήμερα. Αυτό που σε καμία περίπτωση δεν το θέλει κανένας.

Κλείνοντας να ευχηθώ καλή πορεία στον Πλατανιά γιατί ήταν μια ομάδα που παρόλο είχε μηδέν νίκες, μπόρεσαν και έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να έρθει η νίκη. Το δούλεψαν και το άξιζαν. Εύχομαι καλή πορεία και να πετύχει τον στόχο που έχει βάλει».

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ