ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Αποφασίζει ο Γιουσούφ!

Αποφασίζει ο Γιουσούφ!
Γιουσούφ INTIME SPORTS

Ο Μοχάμεντ Γιουσούφ θα έχει αποφασίσει έως την Παρασκευή (24/7) για την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για τον ακραίο επιθετικό από τις Κομόρες.

Δεν έχει λυθεί ακόμη το συμβόλαιο του Μοχάμεντ Γιουσούφ στον Εργοτέλη, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί μέσα στις προσεχείς μέρες. Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά της ΠΑΕ και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει συναινετικό "διαζύγιο".

Είναι δεδομένο πως αρκετές ελληνικές ομάδες έκαναν κρούση στον μεσοεπιθετικό από τις Κομόρες σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Πλατανιάς, Καλλονή και Πανιώνιος, για παράδειγμα, ήρθαν σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αλλά καμία από τις περιπτώσεις αυτές δεν προχώρησε.

Ο Γιουσούφ δεν θα συνεχίσει στην Ελλάδα αν δεν πρόκειται για ομάδα από το πάνω ράφι. Αυτή, τουλάχιστον, είναι η σκέψη του και η πρόθεσή του. Διαφορετικά θα επιλέξει μία από τις υπόλοιπες προτάσεις, που είναι από Γαλλία (Λανς, Οσέρ), Ρωσία και Τουρκία. Οι επόμενες μέρες, λοιπόν, θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεχώρισε φέτος στον Εργοτέλη.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ