ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Αίσθηση με Στεφανάκο ο Εργοτέλης

Αίσθηση με Στεφανάκο ο Εργοτέλης
Στεφανάκος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μια εξαιρετική προσθήκη πραγματοποίησε ο Εργοτέλης. Η ομάδα του Ηρακλείου απέκτησε τον τερματοφύλακα Μανώλη Στεφανάκο, ο οποίος τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια έπαιζε στον Παναιτωλικό.

Τον ύψους 2.00 μ. γκολκίπερ Μανώλη Στεφανάκο απέκτησε ο Εργοτέλης. Ο 27χρονος τερματοφύλακα έπαιζε από το 2012 στον Παναιτωλικό ενώ εφέτος στη Super League αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια. Στο παρελθόν έχει περάσει μεταξύ άλλων και από Αιγάλεω και Αστέρα Τρίπολης.

"Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Mανώλη Στεφανάκου" αναφέρεται στην ανακοίνωση. Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Μανώλης Στεφανάκος δήλωσε:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, ο οποίος με προσέγγισε προσωπικά. Ομολογώ ότι με ενθάρρυνε αποφασιστικά το πλάνο και το όραμά του για την ομάδα. Μου έδωσε να καταλάβω ότι θέλει να κάνει τον Εργοτέλη μεγάλο τα επόμενα χρόνια. Είμαι χαρούμενος που θα συμμετάσχω κι εγώ σ’ αυτήν την προσπάθεια και θα βοηθήσω μ' όλες μου τις δυνάμεις να εκπληρωθούν οι στόχοι μας".

Η ομάδα του Ηρακλείου έχει προχωρήσει και σε άλλες πολύ καλές κινήσεις. Προπονητής για τη νέα σεζόν στη Γ' Εθνική θα είναι ο Γιάννης Χατζηνικολάου, ενώ έχουν ήδη αποκτηθεί οι Άλκης Δημήτρης, Νίκος Κατσικοκέρης και Μηνάς Τζανής.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ