SUPERLEAGUE | 21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Θρύλος... εξπρές
Όπως και στην Τούμπα, έτσι και στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έπαιξε 25 λεπτά ωραίο ποδόσφαιρο, σκόραρε δύο φορές και πήρε εύκολα τη νίκη, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η Δόξα Δράμας ανακοίνωσε πως οι ομάδες της Β' και Γ' Εθνικής θα αποδώσουν το ποσό των 20.000 ευρώ στην οικογένεια του Μπαχράμη, ο οποίος άδικα έχασε πρόσφατα τη ζωή του
Το κοινωνικό τους πρόσωπο δείχνουν για ακόμη μια φορά οι ομάδες της Β' και της Γ' Εθνικής, με μια κίνηση προς την οικογένεια του Παναγιώτη Μπαχράμη, ο οποίος άδικα έχασε πρόσφατα τη ζωή του.
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Δόξα Δράμας, τόνισε πως αποφασίστηκε οι ομάδες να αποδώσουν στην οικογένεια του Μπαχράμη το ποσό των 20.000 ευρώ σε μια προσπάθεια να δείξουν την στήριξή τους προς την οικογένεια του.
Επίσης, στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ της Δόξας Δράμας και του Πανσερραϊκού, που θα γίνει στο γήπεδο Καλαμπακίου θα υπάρχει εκπρόσωπος της Δόξας για τη συγκέντρωση οικονομικής ενίσχυσης του άτυχου ποδοσφαιριστή της ΑΕ Καλαμπακίου Βάιου Καρίνογλου, οποίος είχε σοβαρό τροχαίο στην εθνική οδό κοντά στη Λαμία.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της η Π.Α.Ε. "Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ" ανακοινώνει, ότι κατά τη συνεδρίαση την Τετάρτη 1/9/10 συνυαποφασίστηκε, μετά των υπολοίπων ομάδων της Football League - Football League 2, όπως αποδωθεί το ποσό των 20,000 στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπαχράμη, ο οποίος άδικα έχασε πρόσφατα τη ζωή του.
Η Π.Α.Ε. ανακοινώνει επίσης, ότι το φιλικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό θα διεξαχθεί την Κυριακή 5/9 στις 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπακίου, όπου θα υπάρχει εκπρόσωπος για τη συγκέντρωση οικονομικής ενίσχυσης του άτυχου ποδοσφαιριστή Βάιου Καρίνογλου.
Με την επιλογή αυτή η Π.Α.Ε. "Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ" προσπαθεί να δείξει τη στήριξη στην οικογένειά του".
Όπως και στην Τούμπα, έτσι και στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έπαιξε 25 λεπτά ωραίο ποδόσφαιρο, σκόραρε δύο φορές και πήρε εύκολα τη νίκη, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το Sport24.gr επιλέγει 24 στοιχεία των αναμετρήσεων της 21ης αγωνιστικής και σας παρουσιάζει την προϊστορία όλων των αγώνων (videos).
Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Ροντρίγκο Παλάσιο είναι στο TOP-10. Δείτε τα 10 καλύτερα γκολ στον πλανήτη (video)
Ο Αθανασιάδης έστειλε σήμερα μηνύματα ταχείας επανόδου στην αγωνιστική δράση. Εντατικό πρόγραμμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο
Μιλώντας στο Sport24.gr ο Μάικ Μπατίστ ξεκαθάρισε πως στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός θα πάει μόνο με στόχο το "διπλό", ενώ αναφέρθηκε στην άμυνα που δίνει νίκες και τα σκαμπανεβάσματα
Ο Κώστας Καίσαρης σκύβει ευλαβικά, μπροστά στο μεγαλείο του Χρήστου Παπουτσή. Ο άνθρωπος που σαν Υπουργός Ναυτιλίας, έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο σχετικά με το Σάμινα, κόβει σαν δεύτερος Μεγαλέξανδρος το γόρδιο δεσμό της βίας στα γήπεδα.