ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Πρόεδρος Δόξας Δράμας: "Δεν θέλω τον Τεννέ, τον Γρηγορίου θέλω"

FOOTBALL LEAGUE / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Μπύρος EUROKINISSI SPORTS

Ο ιδιοκτήτης της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος, διέψευσε οποιαδήποτε κρούση στον Μπάμπη Τεννέ κι αποκάλυψε ότι έχει καταθέσει δελεαστική πρόταση στον Μιχάλη Γρηγορίου.

Μπορεί η σεζόν στη Football League να μην έχει ολοκληρωθεί, αλλά στη Δράμα σχεδιάζουν την επόμενη με στόχο να εξασφαλίσει η Δόξα την άνοδο από τη Football League στη Super League.

Ο ιδιοκτήτης των "Μαυραετών", Γιάννης Μπύρος, διέψευσε οποιαδήποτε κρούση στον τεχνικό της Λαμίας, Μπάμπη Τεννέ κι αποκάλυψε ότι κατέθεσε δελεαστική πρόταση στον πρώην τεχνικό του Πανιωνίου, Μιχάλη Γρηγορίου.

Μάλιστα, η πρόταση είναι για κλειστό τριετές συμβόλαιο και στη Δράμα περιμένουν την απάντησή του μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ. Αναλυτικά, η δήλωσε του Γιάννη Μπύρου:

"Επειδή ακούω πολλά να λέγονται και να γράφονται για το θέμα του προπονητή, για τη νέα χρονιά, θέλω να πω ότι σε ότι αφορά το θέμα του κ. Μπάμπη Τεννέ, ουδέποτε κάναμε κάποια κρούση.

Αντιθέτως, ο μοναδικός προπονητής που αποτελεί διακαή πόθο δικό μου αλλά και ολόκληρης της Δράμας, γιατί είναι αυτός που μπορεί να εκπληρώσει τα όνειρα όλων των δοξαίων, είναι ο κ. Μιχάλης Γρηγορίου, στον οποίο έχω κάνει ήδη πολύ δελεαστική πρόταση, με κλειστό τριετές συμβόλαιο και όλες τις αρμοδιότητες δικές του και περιμένω την απάντηση του, μόλις επιστρέψει από το ταξίδι του στην Αμερική".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ