Κατσαβάκης: Ευχαριστώ στην Δόξα - Νέα, Ομάδες, Πρόγραμμα, Αποτελέσματα, Βαθμολογίες, Στατιστικά - SPORT 24
 

Κατσαβάκης: "Ευχαριστώ στην Δόξα"

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αναμένεται να διαδεχθεί τον Μάκη Κατσαβάκη στην τεχνική ηγεσία της Δόξας Δράμας. Το "ευχαριστώ" του Κατσαβάκη.

Κατσαβάκης: "Ευχαριστώ στην Δόξα"

Και επίσημα από το πρωί της Δευτέρας ο Μάκης Κατσαβάκης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Δόξας Δράμας με τον Αλέκο Βοσνιάδη επικρατέστερο διάδοχό του.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης φαντάζει ως ο επικρατέστερος διάδοχος του Μάκη Κατσαβάκη για την τεχνική ηγεσία της Δόξας Δράμας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

Ο Σερραίος τεχνικός αποτελεί από το πρωί της Δευτέρας παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των "μαυραετών" και μέσω γραπτής του δήλωσης εξέφρασε τα ευχαριστώ του.

"Με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ Δόξα Δράμας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ για τη στήριξη που μου παρείχαν καθ´ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω το υπαλληλικό προσωπικό, τους συνεργάτες μου στο τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Τέλος, θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Δόξας που με αγκάλιασε και με στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μου στην ομάδα", ανέφερε ο Μάκης Κατσαβάκης στην γραπτή του δήλωση μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Δόξα Δράμας.

comments powered by Disqus
ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

ΙΣΠΑΝΙΑ | ΜΜΕ

Η καζούρα στην Ρεάλ Μαδρίτης

Δείτε τα πρωτοσέλιδα του ισπανικού Τύπου και την καζούρα που κάνουν στην Ρεάλ Μαδρίτης για τον χαμένο τελικό από την συμπολίτισσα Ατλέτικο. Ο Ποσειδώνας και το 10ο...

ΜΠΑΣΚΕΤ | ΕΥΡΩΠΗ

Δολοφονική επίθεση στον Ντανίλοβιτς

Δολοφονική επίθεση δέχτηκε ο πρόεδρος της Παρτιζάν και θρύλος του σέρβικου μπάσκετ Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Το παίρνει πάνω του ο Αλαφούζος

Καταιγιστικός ο Γιάννης Αλαφούζος στην ιντερνετική ραδιοφωνική εκπομπή της "Θύρας 13", κατηγόρησε τον Τζίγκερ για τα χρέη της ΠΑΕ, μίλησε για "τρίχες και ΓΗΠΕΛ" εναντίον του Βγενόπουλου, ενώ το "πήρε πάνω του" σε ότι έχει να κάνει στην κόντρα με τους οπαδούς για τον Νίκο Νταμπίζα.

ΒΟΛΕΪ | ΟΝΟΜΑΣΙΑ

Το δάκρυ του Γκιούρδα για τον Σαμαρά

Tο γυμναστήριο της Λήμνου θα ονομαστεί "Νίκος Σαμαράς" αποκάλυψε ο Δήμαρχος Λήμνου Αντώνης Χατζηδιαμαντής. Ο Μάριος Γκιούρδας δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυά του όταν αναφέρθηκε στον Σαμαρά. Δείτε το video.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Μισή ντουζίνα... μεταγραφές

Μισή ντουζίνα ποδοσφαιριστές ακούγονται για τον Ολυμπιακό το Σάββατο σε ηλεκτρονικό και γραπτό Τύπο. Διαβάστε ποια είναι τα ονόματα με τα οποία "φλερτάρουν" οι ερυθρόλευκοι.

ΑΕΚ | ΟΜΑΔΑ

Ντούσκο, ο τελευταίος πειρασμός

Ένωσε, δίχασε, αγαπήθηκε, μισήθηκε. Όλα αυτά σ’ ένα πρόσωπο, αυτό του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Η τέταρτη επιστροφή του στην ΑΕΚ διαφέρει τελείως από τις υπόλοιπες. Αυτή τη φορά επέστρεψε στην ιδανικότερη στιγμή. Τώρα που ξεκινά η αντεπίθεση του δικέφαλου αετού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24

Πρότεινε το SPORT24 μέσω του Google
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή