ΤΣΕΛΣΙ

Υπογράφει στην Τσέλσι ο Κόντε

Υπογράφει στην Τσέλσι ο Κόντε

Ώρα... Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι. Ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται από την Κυριακή στο Λονδίνο και αναμένεται εντός της ημέρας να βάλει την υπογραφή του σε "παχυλό" συμβόλαιο συνεργασίας με τους "μπλε".

Έχει ακουστεί και έχει γραφτεί πάρα πολλές φορές εδώ και περίπου έναν μήνα όμως αυτή τη φορά δεν παίρνει... αναβολή. Αναφερόμαστε φυσικά στην είδηση του επικείμενου deal μεταξύ του Αντόνιο Κόντε και της Τσέλσι, με τα αγγλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο και θα υπογράψει τελικά τη Δευτέρα (4/4) συμβόλαιο συνεργασίας με τους περσινούς πρωταθλητές της Premier League.

Υπογράφει στην Τσέλσι ο Κόντε

Στα μέσα Μαρτίου ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Κάρλο Ταβέκιο, είχε ανακοινώνει επίσημα πως ο Κόντε θα αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής Ιταλίας μετά τη λήξη των υποχρεώσεων της "σκουάντρα ατζούρα" στο Euro 2016 ενώ στην Τσέλσι θα διαδεχτεί τον Γκους Χίντινκ από 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα μάλιστα με τις εκτιμήσεις των αγγλικών ΜΜΕ, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θα προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Κόντε, με τις ετήσιες αποδοχές του Ιταλού στους Λονδρέζους να ανέρχονται στις 6.000.000 λίρες.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ