ΤΣΕΛΣΙ

Χτύπησε τον Κομπανί και κινδυνεύει με τιμωρία ο Ντιέγκο Κόστα

Chelsea's Diego Costa, center, vies for the ball with Manchester City's Vincent Kompany, left, and Fabian Delph, right, during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester City at the Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Diego Costa, center, vies for the ball with Manchester City's Vincent Kompany, left, and Fabian Delph, right, during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester City at the Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Ντιέγκο Κόστα φαίνεται να έχει χτυπήσει εκτός φάσης τον Βενσάν Κομπανί στο Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης (5/4) και κινδυνεύει με νέα τιμωρία από την FA.

Νέα προβλήματα για την Τσέλσι και τον Ντιέγκο Κόστα, καθώς ο Ισπανός φορ φαίνεται να έχει χτυπήσει με το πόδι και μάλιστα εκτός φάσης τον αρχηγό της Μάντσεστερ Σίτι, Βενσάν Κομπανί, στο 70ο λεπτό της συνάντησης ανάμεσα στις δύο ομάδες στο "Stamford Bridge", με τον διαιτητή να μην το αντιλαμβάνεται κατ' αυτόν τον τρόπο εν ώρα αγώνα.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η FA πιθανότατα θα εξετάσει το βίντεο και εφόσον καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόθεση του 28χρονου άσου των "μπλε" ήταν να χτυπήσει τον αντίπαλό του, τότε η τιμωρία αναμένεται να φτάσει μέχρι και τις τρεις αγωνιστικές.

Πάντως, θεωρείται εξίσου πιθανό η αγγλική ομοσπονδία να μην επιβληθεί, καθότι αποτελεί τακτική της στις περιπτώσεις που ο διαιτητής έχει στραμμένο το βλέμμα του προς την εκάστοτε αμφισβητούμενη φάση -όπως συνέβη και σε αυτήν την περίπτωση- να μην παρεμβαίνει στο έργο του.

Αυτά, τη στιγμή που η δεύτερη Τότεναμ πλησιάζει απειλητικά την πρωτοπόρο Τσέλσι στο βαθμολογικό πίνακα (βρίσκεται στο -7) και η απώλεια ενός τόσο σημαντικού παίκτη όσο ο 28χρονος θα αποτελέσει πλήγμα για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Τη φετινή σεζόν ο Ντιέγκο Κόστα έχει πραγματοποιήσει 28 εμφανίσεις στην Premier League, πετυχαίνοντας 17 γκολ.

(AP Photo/Alastair Grant)

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ