ΤΣΕΛΣΙ

Χρυσώνει με 50 εκ.λίρες τον Μουρίνιο ο Αμπράμοβιτς

Χρυσώνει με 50 εκ.λίρες τον Μουρίνιο ο Αμπράμοβιτς

Στην αποκάλυψη ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο θα αναλάβει από τις 2 Ιουνίου την Τσέλσι υπογράφοντας ένα μυθικό συμβόλαιο αξίας 50.000.000 λιρών, προχώρησε μέσω δημοσιεύματος αγγλικός ΜΜΕ.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα καθήσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης την 1η Ιουνίου, στο φινάλε της φετινής La Liga, και από την επόμενη κιόλας ημέρα ο νέος σταθμός στην καριέρα του θα ακούει στο όνομα Τσέλσι.

Σύμφωνα με τη "Daily Star", ο Πορτογάλος τεχνικός θα ταξιδέψει στο Λονδίνο στις 2 Ιουνίου για να δώσει τα χέρια με την ομάδα του Δυτικού Λονδίνου, με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να έχει μάλιστα έτοιμο το νέο συμβόλαιο του "special one".

Αυτό θα έχει τετραετή διάρκεια και βάσει αυτού ο Μουρίνο θα έχει ετήσιες απολαβές 12,5 εκ.λιρών, κάτι που σημαίνει πως αν εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους θα εισπράξει μέχρι το 2017 το ποσό των 50.000.000 λιρών (κοντά στα 58.000.000 ευρώ).

Να σημειωθεί πως την ίδια ώρα "Daily Mirror" και "Daily Mail" επιμένουν πως η Τσέλσι βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για να υπογράψει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι μέσα στους πρώτους στόχους του "Μου" για το χτίσιμο της νέας ομάδας του Αμπράμοβιτς.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ