ΤΣΕΛΣΙ

Χίντινκ: "Με πήρε τηλέφωνο ο Ρανιέρι"

Χίντινκ: "Με πήρε τηλέφωνο ο Ρανιέρι"

Ο Γκους Χίντινκ αποκάλυψε πως ο Κλάουντιο Ρανιέρι τον πήρε τηλέφωνο για να τον ευχαριστήσει για το 2-2 που έφερε η Τσέλσι με την Τότεναμ, χάρη στο οποίο η Λέστερ κατέκτησε μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Η Τότεναμ έψαχνε το βράδυ της Δευτέρας την πρώτη νίκη της στο "Stamford Bridge" μετά τον Φεβρουάριοτου 1990 ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για τον τίτλο και για ένα ημίχρονο έδειχνε πως θα το καταφέρει, καθώς προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ των Κέιν και Σον.

Όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έκαναν αντεπίθεση διαρκείας, έφτασαν στην ισοφάριση με τα γκολ των Κέιχιλ και Αζάρ (γκολάρα) και έτσι με το αποτέλεσμα αυτό κόντρα στη μισητή συμπολίτισσαν έκαναν "δώρο" τον τίτλο στην Λέστερ δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Ο Γκους Χίντινκ αποκάλυψε μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Κλάουντιο Ρανιέρι, κατά τη διάρκεια του οποίου εισέπραξε τα συγχαρητήρια του Ιταλού για τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι παίκτες των "μπλε" πάνω στο χορτάρι.

"Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα μου τηλεφώνησε ο Ρανιέρι και με ευχαρίστησε για αυτό που κάναμε. Ειδικά για το δεύτερο ημίχρονό μας", δήλωσε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός των Λονδρέζων, ο οποίος προχώρησε και σε λεπτομέρειες της συζήτησής τους.

Χίντινκ: "Με πήρε τηλέφωνο ο Ρανιέρι"

"Ακουγόταν συγκινημένος. Δεν τον έβλεπα για να μπορώ να πω αν δάκρυσε αλλά η φωνή του ήταν τρεμάμενη. Είπε πέντε φορές ευχαριστώ. Δεν μπορούσε να πει παραπάνω καθώς ήταν αρκετά συγκινημένος.

Εγώ του έδωσα συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι το άξιζαν. Μπορεί να μην είναι πια έκπληξη αλλά ίσως να συνιστά σοκ για τις παραδοσιακές δυνάμεις του αγγλικού ποδοσφαίρου".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ