ΤΣΕΛΣΙ

Χίντινκ: "Ήμουν η πρώτη επιλογή πριν τον Ρανιέρι"

Χίντινκ: "Ήμουν η πρώτη επιλογή πριν τον Ρανιέρι"

Ο Γκους Χίντινκ αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί πρόταση να αναλάβει την Λέστερ το περασμένο καλοκαίρι, λίγο πριν οι "αλεπούδες" στραφούν στη λύση του Κλάουντιο Ρανιέρι.

"Είναι αλήθεια πως η Λέστερ μου είχε ζητήσει να γίνω προπονητής της για αυτή τη σεζόν. Όμως το περασμένο καλοκαίρι είχα αποφασίσει πως ήταν καιρός να ξεκουραστώ και δεν ήθελα να κάνω κάτι εκείνη την περίοδο", δήλωσε ο 69χρονος τεχνικός στην ολλανδική "De Telegraaf", για να υπενθυμίσει κατόπιν πως μετά την δική του άρνηση η Λέστερ χτύπησε την πόρτα του Ρανιέρι που προερχόταν από το διαζύγιό του με την Εθνική Ελλάδας.

Μεσούσης της σεζόν ο Χίντινκ έπιασε δουλειά στην Τσέλσι ως υπηρεσιακός τεχνικός (για δεύτερη φορά στην καριέρα του), με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει μετανιώσει ούτε στιγμή για αυτή την επιλογή.

Χίντινκ: "Ήμουν η πρώτη επιλογή πριν τον Ρανιέρι"

"Η ομάδα ήταν σε άσχημη περίοδο και υπήρχε πανικός. Ήταν αποστολή μου να επαναφέρω την ήρεμη ατμόσφαιρα και αυτό συνέβη. Αν συνεχίζαμε να χάναμε, ακόμα και ένας μεγάλος σύλλογος όπως η Τσέλσι θα είχε μεγάλα προβλήματα.

Όπως ουδείς μπορούσε να φανταστεί ότι η Λέστερ θα έπαιρνε το πρωτάθλημα, έτσι θα μπορούσε και η Τσέλσι να αποκτήσει πολλά προβλήματα. Είχαμε μία καλή σεζόν στο δεύτερο μισό και θέλω να την ολοκληρώσω καλά στα τελευταία παιχνίδια.

Δεν μετανιώνω ούτε στιγμή που είπα "ναι" στην Τσέλσι. Η Premier League είναι κορυφαίο πρωτάθλημα και είναι φανταστικό που είχα μία δεύτερη ευκαιρία στην Τσέλσι".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ