ΤΣΕΛΣΙ

Χαρτ για αντί - Κουρτουά επιθυμούν οι παίκτες της Τσέλσι

Torino goalkeeper Joe Hart shouts during the Serie A soccer match between Atalanta and Torino, in Bergamo, Italy, Sunday, Sept. 11, 2016. On loan from Manchester City, Hart became the first English goalkeeper to play in Serie A since the league's inception in 1929. (Paolo Magni/ANSA via AP)
Torino goalkeeper Joe Hart shouts during the Serie A soccer match between Atalanta and Torino, in Bergamo, Italy, Sunday, Sept. 11, 2016. On loan from Manchester City, Hart became the first English goalkeeper to play in Serie A since the league's inception in 1929. (Paolo Magni/ANSA via AP) AP

Με τον Τιμπό Κουρτουά να βλέπει το μέλλον του μακριά από το "Stamford Bridge", οι παίκτες της Τσέλσι εκφράζουν την προτίμησή τους προς τον Τζο Χαρτ, αναφορικά με την αντικατάσταση του Βέλγου.

Με την επιθυμία του Τιμπό Κουρτουά να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι ν' αντιμετωπίζεται ως δεδομένη από τα αγγλικά ΜΜΕ, οι "μπλε" έχουν αρχίσει να εξοικειώνονται με την ιδέα της αποχώρησης του Βέλγου.

Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση της μεταγραφής του 24χρονου έχει δρόμο ακόμα, καθώς οι Μαδριλένοι δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους, ενώ και οι Λονδρέζοι θα απαιτήσουν σίγουρα ένα μεγάλο ποσό ώστε να τον παραχωρήσουν, από τον νου των ανθρώπων της αγγλικής ομάδας έχουν ήδη αρχίσει να περνούν πιθανοί αντικαταστάτες

Χαρτ για αντί - Κουρτουά επιθυμούν οι παίκτες της Τσέλσι

Ένας είναι ο υπάρχων, Ασμίρ Μπέγκοβιτς, ενώ φημολογίες κάνουν λόγο και για τους Τζανλουίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν), Μπερντ Λένο (Λεβερκούζεν), Κέιλορ Νάβας (Ρεάλ Μαδρίτης). Εντούτοις, δημοσίευμα της " Sun" αναφέρεται σε επιθυμία των παικτών της Τσέλσι να ενταχθεί στο ρόστερ ο Τζο Χαρτ.

Ο Άγγλος τερματοφύλακας δεν θα συνεχίζει στην Τορίνο μετά το καλοκαίρι και δεδομένου ότι δεν υπολογίζεται από τον Πεπ Γκουρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι, αναζητά ήδη τον επόμενο "σταθμό" της καριέρας του. Μέχρι τώρα, μόνο η Λίβερπουλ "γλυκοκοιτούσε" την περίπτωσή του, ωστόσο έπειτα από τις εξελίξεις με τον Κουρτουά, η Τσέλσι φέρεται να τον τοποθετεί επίσης στα υπόψιν της.

Ο 29χρονος εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Τορίνο φέτος, πραγματοποιώντας διαδοχικές εξαιρετικές εμφανίσεις κι έχοντας καταγράψει 19 συμμετοχές στη Serie A.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Θέλει μεταγραφή στη Ρεάλ ο Κουρτουά
Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για Χαρτ
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ