ΤΣΕΛΣΙ

Τρελαμένος με τον Κόντε ο Αμπράμοβιτς

Chelsea manager Antonio Conte celebrates after Chelsea beat Stoke City 2-1 during the English Premier League soccer match between Stoke City and Chelsea at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea manager Antonio Conte celebrates after Chelsea beat Stoke City 2-1 during the English Premier League soccer match between Stoke City and Chelsea at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θέλει να κρατήσει και τα επόμενα χρόνια τον Αντόνιο Κόντε στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και γι' αυτό ετοιμάζεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Η Τσέλσι είναι πολύ κοντά στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας και το νταμπλ δεν είναι διόλου μακρινός και ανέφικτος στόχος. Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς βλέπει τον περσινό εφιάλτη να αποτελεί παρελθόν και είναι πλήρως ικανοποιημένος με την δουλειά που κάνει ο Αντόνιο Κόντε. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ετοιμάζεται να τον ανταμείψει με νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Η ισχύουσα συμφωνία των δυο πλευρών είναι για δυο ακόμη χρόνια και ο Ιταλός κόουτς αμείβεται με 5.000.000 λίρες ετησίως. Ο Ρώσος μεγιστάνας θέλει να τον κρατήσει για μια πενταετία στο "Στάμφορντ Μπριτζ", προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο με αποδοχές μέχρι 50% αυξημένες, προκειμένου να του δείξει πόσο πολύ εκτιμά τα όσα έχει κάνει την φετινή σεζόν στους "μπλε" του Λονδίνου.

Σύμφωνα με την "Daily Express", οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία που θα "δέσει" τον Ιταλό προπονητή, ο οποίος ακούγεται εντόνως ως υποψήφιος για τον πάγκο της Ίντερ, αφού τον θέλουν πολύ στο Μιλάνο. Ο Κόντε είναι πολύ δημοφιλής, έχοντας επιτυχημένη θητεία και στον πάγκο της Γιουβέντους, συνεχίζοντας τώρα στην Τσέλσι. Ο Αμπράμοβιτς τα βλέπει όλα αυτά και γι' αυτό κινείται αστραπιαία...

AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ