ΤΣΕΛΣΙ

Το sms του Κόντε στον Ντιέγκο Κόστα

Chelsea's Diego Costa, left, shakes hands with Chelsea's team manager Antonio Conte during the English Premier League soccer match between Chelsea and Hull City at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Jan. 22, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's Diego Costa, left, shakes hands with Chelsea's team manager Antonio Conte during the English Premier League soccer match between Chelsea and Hull City at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Jan. 22, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Η ισπανική εφημερίδα, "AS", αποκάλυψε το sms που έστειλε ο Αντόνιο Κόντε στον Ντιέγκο Κόστα για να του εξηγήσει ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του για την Τσέλσι της επόμενης σεζόν.

Ο Ντιέγκο Κόστα έριξε τη "βόμβα" μετά το φιλικό της Ισπανίας με την Κολομβία, αποκαλύπτοντας ότι ο Αντόνιο Κόντε του έστειλε γραπτό μήνυμα στο κινητό του και του κατέστησε σαφές ότι δεν τον θέλει στην Τσέλσι της επόμενης σεζόν.

Όλοι αναρωτήθηκαν για τον τρόπο που επέλεξε ο Ιταλός τεχνικός των "μπλε" για να ενημερώσει τον ποδοσφαιριστή του ότι δεν τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν αλλά και το περιεχόμενο αυτού του sms.

Όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα, "AS", ήταν λιτό πλην σαφές. Ο Αντόνιο Κόντε ευχαρίστησε τον Ντιέγκο Κόστα για τη συμβολή του στην επιτυχημένη σεζόν της Τσέλσι τη σεζόν που μόλις τελείωσε και παράλληλα του ξεκαθάρισε ότι δεν τον υπολογίζει.

"Γεια σου Ντιέγκο, ελπίζω να είσαι καλά. Σε ευχαριστώ για τη σεζόν που περάσαμε μαζί. Καλή τύχη για τον επόμενο χρόνο, αλλά δεν είσαι στα πλάνα μου", ανέφερε το γραπτό μήνυμα του Ιταλού στον Βραζιλιάνο (αλλά διεθνή Ισπανό) ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος ξέσπασε μετά το φιλικό των εθνικών Ισπανίας και Κολομβίας κατά του προπονητή του στην ομάδα του Λονδίνου: "Έλαβα ένα σύντομο μήνυμα από τον αριθμό του Κόντε, στο οποίο αναφέρει ότι δεν με υπολογίζει για την επόμενη σεζόν. Θα είναι γιατί τα πήγα άσχημα αυτό το χρόνο... είναι ντροπή. Του απάντησα και περιμένω από τη διοίκηση να αποφασίσει, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο προπονητής δεν με υπολογίζει και δεν με θέλει εκεί. Έτσι, ψάχνω ομάδα.

Όταν ο προπονητής δεν σε υπολογίζει, δεν έχεις άλλη επιλογή από το να φύγεις. Θα πρέπει να με πουλήσουν στις εκπτώσεις... Θα ήταν ωραίο να επιστρέψω στην Ατλέτικο, αλλά πρέπει να σκεφτώ τα πάντα. Υπάρχει το Μουντιάλ μπροστά και πρέπει να σκεφτώ. Πρέπει να παίζω. Το να είμαι τέσσερις ή πέντε μήνες χωρίς να παίζω, θα κάνει δύσκολη τη ζωή μου".

Πλέον, αναζητά τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό. Αυτός, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, δεν αποκλείεται να είναι η Μίλαν.

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ