ΤΣΕΛΣΙ

Το παράπονο του Μουρίνιο από τον Ανρί

Το παράπονο του Μουρίνιο από τον Ανρί

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είπε το δικό του "ευχαριστώ" στον Τιερί Ανρί για τη σπουδαία καριέρα του στα γήπεδα όμως έριξε και τη... σπόντα του. Αφορμή ένα γκολ του Γάλλου φορ σε Άρσεναλ-Τσέλσι πριν 10 χρόνια (videos)!

Ο Τιερί Ανρί ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες το αντίο του από την ενεργό δράση μετά από μία τεράστια ποδοσφαιρική διαδρομή (228 γκολ πανηγύρισε με την Άρσεναλ στα οκτώ χρόνια παρουσίας του στους "κανονιέρηδες") και ο κόσμος της "στρογγυλής θεάς" αποθέωσε έναν από τους μεγαλύτερους... εραστές της.

Την Παρασκευή ήταν η σειρά του Ζοζέ Μουρίνιο να απονείμει τα εύσημα στον Γάλλο πρώην άσο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, με τη διαφορά όμως ότι ο "special one" δεν περιορίστηκε στις κλασικές ευχές αλά βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει και ένα παράπονό του.

"Είμαι πάντα πολύ στενοχωρημένος όταν μεγάλοι παίκτες σταματούν τις καριέρες τους. Αλλά ταυτόχρονα όταν διαβάζω για το υπέροχο ταξίδι του, το πώς απόλαυσε την καριέρα του αλλά και τα σχέδια που έχει για την υπόλοιπη ζωή του, είμαι χαρούμενος.

Νομίζω πως είναι ένας πολύ χαρούμενος τύπος, πολύ υπερήφανος για ό,τι έχει κάνει. Είμαι σίγουρος ότι τα επόμενα βήματα στη ζωή του θα έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο.

Το παράπονο του Μουρίνιο από τον Ανρί

Το ματς από το οποίο ο Μουρίνιο έχει "παράπονο" από τον Ανρί: όταν ο Γάλλος σούπερ σταρ της Άρσεναλ είχε πιάσει στον ύπνο της άμυνα της Τσέλσι και είχε χαρίσει τη νίκη στην Άρσεναλ στο "Χάιμπουρι".

Εγώ από την πλευρά του μου θέλω να τον ευχαριστήσω για τις σπουδαίες στιγμές που χάρισε σε όλους μας", τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός, για να προσθέσει εκείνη ακριβώς τη στιγμή έναν "αστερίσκο" λέγοντας:

"Μόνο μία στιγμή του δεν απόλαυσα, που ήταν το γκολ που πέτυχε εναντίον μας όταν ο κύριος Πολ του επέτρεψε να εκτελέσει φάουλ τη στιγμή που εμείς φτιάχναμε το τείχος.

Ακόμα πάντως και εκείνη τη στιγμή απέδειξε πόσο έξυπνος ποδοσφαιριστής ήταν. Οπότε τον ευχαριστούμε για όσα μας έδωσε και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον".

Οι αναμνήσεις του Μουρίνιο από τον Ανρί:

Μουρίνιο: "Θα υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Αζάρ"

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ