ΤΣΕΛΣΙ

Το μοναδικό ρεκόρ του Χίντινκ

Το μοναδικό ρεκόρ του Χίντινκ

Η Τσέλσι απέτυχε να νικήσει εντός έδρας την Στόουκ όμως το 1-1 επέτρεψε στον Γκους Χίντινκ να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στη βίβλο του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Γκους Χίντινκ κλήθηκε μεσούσης της σεζόν να αναλάβει χρέη υπηρεσιακού στην Τσέλσι (για δεύτερη φορά στην καριέρα του) μετά το διαζύγιο με τον Ζοζέ Μουρίνιο και λίγους μήνες αργότερα μπορεί να υπερηφανεύεται πως είναι κάτοχος ενός σπάνιου ρεκόρ.

Η εντός έδρας ισοπαλία (1-1) που έφεραν οι Λονδρέζοι απέναντι στη Στόουκ το απόγευμα του Σαββάτου σηματοδότησε το 12ο σερί ματς πρωταθλήματος που έμειναν αήττητοι από τότε που ο Ολλανδός επέστρεψε στο "Stamford Bridge", με το σερί αυτό να είναι το μεγαλύτερο για οποιονδήποτε προπονητή από τότε που ανέλαβε σε κάποια ομάδα από καταβολής Premier League.

Το μοναδικό ρεκόρ του Χίντινκ

Όσον αφορά δε στην ισοπαλία που κράτησε τους "μπλε" στην 10η θέση του πίνακα και στο -10 από την 5η της βαθμολογίας Μάντσεστερ Σίτι, η οποία καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή την τελευταία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη (έχει και ματς λιγότερο), ο Γκους Χίντινκ παραδέχτηκε στο φινάλε του ματς.

"Η πρώτη τετράδα είναι σχεδόν απίθανος στόχος ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν και άλλες ομάδες που διεκδικούν το ίδιο. Από την άλλη πλευρά, βγήκαμε έξω από την επικίνδυνη ζώνη όπου βρισκόμασταν τον περασμένο Δεκέμβριο και εξασφαλίσαμε την άνεσή μας σχετικά νωρίς.

Για μία ομάδα με τα στάνταρντ της Τσέλσι βέβαια, η μέση της βαθμολογίας δεν είναι αρκετή".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ