ΤΣΕΛΣΙ

Το ιπποτικό χειροκρότημα Μουρίνιο σε Τζέραρντ

Το ιπποτικό χειροκρότημα Μουρίνιο σε Τζέραρντ

Αυτό θα πει fair play: δείτε τον Ζοζέ Μουρίνιο να χειροκροτεί τον Στίβεν Τζέραρντ τη στιγμή της αλλαγής του την ώρα που οι οπαδοί της Τσέλσι και της Λίβερπουλ τίμησαν με standing ovation τον "κόκκινο" αρχηγό (videos).

O Ζοζέ Μουρίνιο είχε πλέξει το εγκώμιο του Στίβεν Τζέραρντ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Τσέλσι-Λίβερπουλ λέγοντας μεταξύ άλλων πως είχε προσπαθήσει να τον πάρει μαζί του σε Τσέλσι, Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης και πως ήταν ο αγαπημένος του "εχθρός", εκείνος που τον έκανε να γίνει καλύτερος προπονητής.

Το ιπποτικό χειροκρότημα Μουρίνιο σε Τζέραρντ

Τα λόγια αυτά μόνο τυχαία δεν ήταν από πλευράς "special one" ο οποίος τρέφει εδώ και χρόνια έναν αμέτρητο σεβασμό για τον αρχηγό των "κόκκινων" και αυτό το διαπίστωσαν όλοι κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων ( έληξε 1-1 με σκόρερ τους δύο αρχηγούς, Τέρι και Τζέραρντ ).

Ήταν το 79ο λεπτό όταν ο Τζέραρντ άφησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Χέντερσον για να αποχωρήσει από το χορτάρι δίνοντας τη θέση του στον Λούκας Λέιβα, με το "Stamford Bridge" να ζει στιγμές που θα μείνουν στην ιστορία .

Το ιπποτικό χειροκρότημα Μουρίνιο σε Τζέραρντ

Και αυτό γιατί πέρα από τους εκδρομείς οπαδούς της Λίβερπουλ που σηκώθηκαν όρθιοι για να επευφημήσουν τον ιστορικό αρχηγό τους έκαναν το ίδιο και πάρα πολλοί από την πλευρά της Τσέλσι, με πρώτο και καλύτερο τον Ζοζέ Μουρίνιο που τον χειροκροτούσε από τη γραμμή του πλαγίου άουτ.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για το standing ovation των οπαδών μας προς τον Τζέραρντ. Το αρνητικό τραγούδι που οι οπαδοί της Τσέλσι του τραγουδούν είναι από σεβασμό για έναν παλιό, αγαπημένο αντίπαλο που πάλεψε τόσο σκληρά εναντίον μας σε κάθε διοργάνωση που αναμετρηθήκαμε.

Το ιπποτικό χειροκρότημα Μουρίνιο σε Τζέραρντ

Μετά από αυτό, το ότι σηκώθηκαν όλοι για να χειροκροτήσουν ήταν κάτι το μοναδικό, το ξεχωριστό. Έχουμε τεράστιο σεβασμό για τους κορυφαίους παίκτες. Θα μου λείψει", δήλωσε χαρακτηριστικά αμέσως μετά τον αγώνα ο Μουρίνιο.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο χειροκροτεί την ώρα της αλλαγής του Τζέραρντ:

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ