ΤΣΕΛΣΙ

Τιμωρία 3 αγώνων σε Ντιέγκο Κόστα

Τιμωρία 3 αγώνων σε Ντιέγκο Κόστα

Η αγγλική ομοσπονδία δεν αστειεύεται, καθώς αφού "έσβησε" την κόκκινη κάρτα του Γκαμπριέλ Παουλίστα, τιμώρησε τον Ντιέγκο Κόστα με αποκλεισμό 3 αγώνων και ας μην αποβλήθηκε στο Τσέλσι - Άρσεναλ

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε πως ο Ντιέγκο Κόστα τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών αγώνων, σαν να αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα δηλαδή στο ντέρμπι της Τσέλσι με την Άρσεναλ.

Νωρίτερα την Τρίτη η ομοσπονδία είχε "σβήσει" την κόκκινη κάρτα του αμυντικού των "κανονιέρηδων", Γκαμπριέλ Παουλίστα, έτσι μπορεί κανονικά να αγωνιστεί στο ματς με την Τότεναμ την Τετάρτη για το League Cup.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ είχε αντιδράσει στις προκλήσεις του Ντιέγκο Κόστα και αποβλήθηκε, με τον διαιτητή να μην έχει δει τι έκανε ο επιθετικός της Τσέλσι σε αυτόν και κυρίως νωρίτερα στον Λοράν Κοσιελνί.

Αυτά όμως τα είδαν μέσω video στην ομοσπονδία, έτσι ο Ισπανο-βραζιλιάνος τιμωρήθηκε, αλλά βέβαια η ζημιά για την Άρσεναλ έχει γίνει, καθώς έχασε με 0-2 στο λονδρέζικο ντέρμπι.

Ο Ντιέγκο Κόστα θα χάσει λοιπόν το ματς του League Cup με την Γουόλσολ και εν συνεχεία αυτά του πρωταθλήματος με Νιούκαστλ και Σαουθάμπτον.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ